Je organiseert een congres en bent op zoek naar een locatie die makkelijk bereikbaar is voor genodigden. Congreslocatie DeFabrique ligt in Utrecht en is daardoor perfect bereikbaar voor gasten uit alle windstreken. Via de A2 sta je in no-time op het parkeerterrein met 700 gratis plaatsen. Professionele parkeerbegeleiding ontvangt en placeert jouw gasten, zo start je de dag onbezorgd. Heb je meer parkeercapaciteit nodig? Er zijn uitbreidingsmogelijkheden. Komen je gasten met het OV? Op station Maarssen stoppen treinen, vanaf hier is het 15 minuten lopen naar DeFabrique. Ook is er de mogelijkheid om pendelvervoer in te zetten.
De uitstekende bereikbaarheid is pas het begin. Jij wil gasten verrassen, doelen behalen en een onuitwisbare indruk achterlaten. Onze industriële locatie en ervaren team helpen jouw boodschap overbrengen. Beleving, maatwerk en innovatie komen samen in een 100 jaar oude fabriek met moderne faciliteiten. Met 21 loodsen, silo’s en hallen die ruimte bieden aan maximaal 3500 gasten is DeFabrique de congreslocatie in Midden-Nederland die jij zoekt.
Met stoere en karakteristieke ruimtes als basis zoek jij samen met een ervaren team naar de succesformule voor jouw impactvolle evenement. Met meer dan 20 jaar aan kennis en ervaring weten onze professionals precies wat je nodig hebt voor het concept, de voorbereiding, productie en uitvoer van het evenement. Verwacht betrouwbaar en no-nonsense advies en een onvergetelijk congres als resultaat.
WerkwijzeHet gevoel van toen, de gemakken van nu. DeFabrique is een unieke, industriële locatie met moderne plug- & playfaciliteiten. De ruimtes zijn geheel naar eigen wens aan te kleden. Eén ding is zeker: de 100 jaar oude lijnolie- en mengvoederfabriek laat een onuitwisbare indruk achter op jouw gasten. Er is altijd een locatie die bij je past. Ontdek het zelf!
Onze locatiesEen evenement is pas écht geslaagd als je lekker hebt gegeten en gedronken. Onze chefkoks laten zich graag inspireren door onze industriële locatie en bedenken hapjes, drankjes en presentatiemiddelen die aansluiten bij onze ruimtes. Zo wordt de roomkaas live met een kitspuit op een tostada gespoten en zit de gazpacho in een reageerbuisje.
Catering