Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Foodtrends 2017

Groen, zuur en no waste!

De foodtrends van 2017 volgens foodmanager Joep

Aan het begin van het jaar pakt foodmanager Joep Lubberdink zijn glazen bol er even bij. Benieuwd wat 2017 voor ons qua foodtrends in petto heeft?

1. NO WASTE

Voedsel weggooien wordt zo langzamerhand iets om je voor te schamen. Het gaat dan niet alleen om voedsel dat je achterin je koelkast laat bederven, maar ook om het weggooien van schillen, pitjes, bladeren en stelen.

2. ZUUR!

Zure smaken zijn het straks he-le-maal. En dan niet gewoon citroen- en limoensap, maar denk ook eens aan: yuzu, kalamansi, sumac en tamarinde. En uiteraard blijven de ingemaakte groenten en andere pickles helemaal hip.

Verder lezen? Vul in de rechterkolom je e-mailadres in en ontvang het volledige document in je inbox!

Benieuwd naar de foodtrends van 2018? Lees meer!

DOWNLOAD GRATIS

Mis de foodtrends van 2017 niet! Download snel onze whitepaper en blijf op de hoogte!

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Foodtrends 2017 - Foodtrends 2018
Foodtrends 2017
Foodtrends 2017 - Foodtrends 2018
Foodtrends 2017