Dit is een verouderd artikel. Benieuwd naar de foodtrends van 2023? Lees hier verder.
Het einde van het jaar nadert, dat betekent dat het weer tijd is om een blik te werpen op de foodtrends voor 2021. Volgend jaar zal duurzaamheid een leidende rol spelen en ook:
Lekker snoepen, wie houdt er niet van? Even genieten van een lekkere, zoete smaak. Met de nadruk op ‘genieten’, want in 2021 verschuift de aandacht naar ‘kwalitatief zoet’. Het draait om de smaak, het moment en genieten van een kwalitatieve lekkernij. De lekkernijen van patisserie …
De (West)-Afrikaanse keuken komt steeds meer in trek. Het eten van het gigantische continent staat ook wel bekend als basic en puur met een grote diversiteit aan keukens, smaken, ingrediënten, gerechten en kookmethodes. De fijne stoofpotten, soepen en vezelrijke gerechten bestaan voornamelijk uit …
Verder lezen? Vul je e-mailadres in en ontvang het volledige document in je inbox!
Mis de foodtrends van 2021 niet! Download snel onze whitepaper en blijf op de hoogte!
"*" geeft vereiste velden aan