Nieuws 01/02

DeFabrique strijdtoneel in The voice of Holland

Heb jij ons al gespot in The voice of Holland? Afgelopen vrijdag begonnen The Battles, waarin zangtalenten vechten om een plek in het team van hun coach. De pre-battles vonden plaats in DeFabrique. En wist je de battle-bekendmakingen van The Voice Kids ook in DeFabrique plaatsvonden? 

ARE YOU READY TO RUMBLE?

De afgelopen weken werden de teams gevormd tijdens The Blind Auditions. Nu was het moment daar: de kandidaten van team Waylon, Anouk, Jan Smit en Ali B verzamelden zich in DeFabrique voor de battle-bekendmaking en coaching. Maar veel tijd om te ontspannen was er niet, want dit jaar introduceerde het RTL 4-programma de pre-battles. Kandidaten worden ingedeeld in duo’s en trio’s. Als je dit jaar in een trio zit heb je de kans om na een coaching alsnog af te vallen. Zo verlieten de eerste zangtalenten de competitie al vanuit DeFabrique. Een bloedstollend seizoen dus! 

TERUGKIJKEN

Ook de komende twee weken is DeFabrique nog het strijdtoneel van de pre-battles. Wil je de aflevering terugkijken? Dat kan hieronder. The Voice of Holland zie je elke vrijdag om 20:00 op RTL 4.

Delen: