Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Binnenkort bij ons
op bezoek?

Ik wil contact

Handig voor jou om te weten als bezoeker

Kom je met de auto? Parkeer dan op één van de 700 gratis parkeerplaatsen. Professionele parkeerbegeleiding ontvangt en placeert je, zodat parkeren soepel verloopt en jij onbezorgd aan de dag kan beginnen.

Heb je een elektrische auto? Dan is het mogelijk om deze op te laden via één van de 14 laadpunten op ons parkeerterrein.

Op station Maarssen stoppen treinen uit Amsterdam en Utrecht. Je bereikt DeFabrique in 15 minuten lopen. Er zijn op station Maarssen ook OV fietsen beschikbaar.

Check bij de eventorganisator of er voorafgaand aan en na afloop van het evenement pendelvervoer tussen station Maarssen en DeFabrique rijdt.

Voor zowel de wandeling als het pendelvervoer neem je op het station de uitgang Kanaalzijde.

In en rondom Utrecht is er ruim voldoende overnachtingsmogelijkheid. Wij bevelen je  Van der Valk Hotel Breukelen van harte aan.

Wij zorgen graag voor je! Daarom kun je bij onze garderobe niet alleen je jas kwijt, maar ook je telefoon opladen of een taxi laten bellen. Je kunt ons alles vragen!

DeFabrique is grotendeels toegankelijk per rolstoel en scootmobielen. Kom je met de auto? Dan reserveren we met liefde een parkeerplaats vooraan.

Check de toegankelijkheid van het evenement bij de eventorganisator en geef direct je extra wensen door, zodat we je optimaal van dienst kunnen zijn.

Heb je een allergie of bepaalde dieetwensen? Geef het tijdig bij de eventorganisator aan en wij zorgen voor een smakelijk alternatief.

Toe aan ontspanning? Op het terrein van DeFabrique bevindt zich de Kartfabrique, waar je kunt karten, lasergamen of Prison Island kunt spelen.

Praktische Info

Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht T: +31 (0)30 240 40 30
E: [email protected]
KVK: 30149894
BIC: INGBNL2A
IBAN: NL02 INGB 0660 640600

Aankomende evenementen

07/11

Recruitment Tech Event

Bezoek event-website

Alle evenementen

Plan je route!