Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Service & Faciliteiten

Catering

Ben je op zoek naar een onderscheidende cateringervaring vol creativiteit, smaak en lokale ingrediënten? Of je nu een grote conferentie organiseert of een intiem bedrijfsdiner: bij DeFabrique vind je de perfecte invulling voor jouw lunch en diner.

CREATIEF, SMAAKVOL ÉN DUURZAAM

Onze catering draait om creativiteit en smaakbeleving. Of het nu gaat om een lunch met ambachtelijk brood en huisgemaakte spreads of een diner met herkenbare en verrassende gerechten, ons keukenteam combineert innovatie met vakmanschap. Samen met regionale leveranciers bieden we kwaliteit én duurzame producten. En met oog voor detail en een vleugje industriële charme zorgen wij voor een culinaire ervaring die je bijblijft.

Cocktailbar - Catering
Hackathon

De Smaken Van.. ons Dinerconcept

Bij DeFabrique begrijpen we dat smaken verschillen. Zowel in ingrediënten, als in presentatie. Daarom hebben we ‘De smaken van’ ontwikkeld. Ontdek onze authentieke cateringconcepten: de smaken van ‘De Markt’, ‘De Stad’ of ‘Buiten’. Op duurzame wijze bereid, met aandacht voor toekomstige generaties. De verschillende concepten bieden voor elk wat wils, maar hebben één ding gemeen: ze smaken altijd naar meer.

Wij brengen mensen samen. Met catering vol beleving. Met lokale kwaliteitsproducten, gepassioneerd vakmanschap én een gedeelde ervaring. Met een eetmoment waar gasten samen proeven, ontdekken en genieten. Bij DeFabrique geef je jouw gasten meer dan een maaltijd. Je geeft ze een onvergetelijke herinnering.

Hoe wil jij je gasten verrassen? Ontdek onze dinerconcepten en kies de ervaring die bij jou in de smaak valt:

  • De Smaken Van.. de Markt: Delicatessen van de vakman, live bereid en uitgeserveerd
  • De Smaken Van.. Buiten: Verse groenten, biologisch vlees en eerlijke vis van de grill én smoker
  • De Smaken Van.. de Stad: Toegankelijke specialiteiten uit wereldse steden

Lunch met karakter

Onze lunchconcepten zijn geïnspireerd door de rijke geschiedenis en industriële uitstraling van DeFabrique. Hier eet je een lunch die met aandacht gemaakt is, met lokale ingrediënten. Door fijne samenwerkingen bieden wij het lekkerste en verste eten. Denk aan versgebakken brood van Bakkerij Akkermans of worstenbroodjes van de bakkende Brabander. Of geniet van BBQ tosti met biologisch pulled beef of jackfruit of onze huisgemaakte flatbreads met parmaham en truffelmascarpone. Bij DeFabrique geniet je van een lunch met karakter.

MAAK KENNIS MET ONZE LOKALE HELDEN!

Wat je dichtbij haalt is het lekkerst en ook nog eens beter voor het milieu. DeFabrique beperkt haar zogenoemde foodmiles door in te kopen bij lokale (biologische) leveranciers.

SCHULP sappen

De familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de Vecht. Sinds 2000 staat het merk Schulp synoniem voor puur fruit en worden de verse vruchtensappen door het hele land verkocht. En geleverd aan DeFabrique!

Roze Bunker Siropen

De fruitslagers van Roze Bunker denken enkel in oplossingen. Want waarom zou je frisdranken vervoeren die grotendeels uit water bestaan, als het beste water gewoon uit de kraan komt? Zo haal je uit 1 fles siroop een heel krat frisdrank! Met elke slok los jij een probleem uit de voedselindustrie op. Zo draag je bij aan biodiversiteit, korte ketens en circulaire productie.

De Bakkende Brabander

In hun woonplaatsen boven de rivieren, misten de broers Bart en Michiel de smaken uit hun Brabantse jeugd. Daarom zijn zij gestart met het bakken van ambachtelijke worstenbroodjes. Samen zorgen zij ervoor dat deze heerlijke Brabantse lekkernij ook bij DeFabrique te proeven is.

Vuurproeven

Spelen met vuur een slecht idee? Niet volgens chefs Barry Muns en Peter Bras. Hout, vuur en kolen zijn de succesingrediënten voor hun meest smaakvolle gerechten. Vanachter hun houtgestookte smokers brengen zij BBQ naar een hoger niveau.

Weingut CH. W. Bernhard

Zelfs onze wijn komt van dichtbij! De rode, witte en roséwijn die we schenken, wordt net over de grens in Duitsland gemaakt door Hartmut en Petra Bernhard. Hun wijngebied is een van de beste in Rheinessen. 1800 jaar geleden verbouwden de Romeinen hier al vijgen, kastanjes en natuurlijk: druiven.

De Wit Boerenkaas

Op een krappe 12 kilometer van DeFabrique ligt Harmelen, omzoomd door groene weides waar 's zomers de koeien grazen. De boerenkaas van de kaasboerderij van Jan en Anneke De Wit maakt deel uit van ons ouderwets lekkere hapjesplateau Authentiek & Magnifiek.

Vernooij Fruittelers

Gert Vernooij heeft in Cothen zo'n 27 hectare waarop hij op een milieuvriendelijke wijze het heerlijkste fruit teelt: wel negen soorten appels en daarnaast nog diverse soorten peren. Een gezond tussendoortje dus!

Bakkerij Akkermans

Gevestigd in het oude centrum van Vleuten, bakt Bakkerij Akkermans ambachtelijk brood en banket. Er wordt dagelijks gewerkt aan heerlijke producten met een team dat vol passie zit. Genieten dus!

De Notenwinkel van Zeist

De Notenwinkel van Zeist is al meer dan veertig jaar een begrip in Zeist en omstreken. En als je hun versgebrande noten proeft snap je wel waarom. Afgelopen jaar werden ondernemers Edwin Schreff en Angelique van Dongen hiervoor beloond met de prijs 'Beste Foodspecialist' in de categorie chocolade, noten, koffie en thee.

De Clique

De Clique gebruikt koffiedik, schillen en etensresten voor het maken van nieuwe producten. Overgebleven koffiedik wordt door de Utrechtse start-up gebruikt als voedingsbodem voor oesterzwammen, die worden omgetoverd tot vegan bitterballen. Een uniek product dat zo bijdraagt aan het verminderen van de afvalstroom!

Markus & Markus Stroopwafels

Al sinds 1965 is de naam Markus onlosmakelijk verbonden met de stroopwafel. De stroopwafels van de gebroeders Markus onderscheiden zich door kwaliteit en smaak. Dit wordt bereikt door het gebruik van eerlijke producten en de beste ingrediënten.

— SINDS 1921 —
In de oude fabriek werd al smaakvol gekookt voor fabrieksarbeiders. Ook nu nog serveren wij onze gasten heerlijke gerechten van hoge kwaliteit.

Kom je een keer proeven?

Er zijn weinig dingen belangrijker dan ‘lekker eten’ tijdens een evenement. Wij denken graag met je mee over welk van onze concepten bij jouw evenement past. Krijg je al trek?