Onze website maakt gebruik van cookies.
Ben je op zoek naar een onderscheidende cateringervaring vol creativiteit, smaak en lokale ingrediënten? Of je nu een grote conferentie organiseert of een intiem bedrijfsdiner: bij DeFabrique vind je de perfecte invulling voor jouw lunch en diner.
Onze catering draait om creativiteit en smaakbeleving. Of het nu gaat om een lunch met ambachtelijk brood en huisgemaakte spreads of een diner met herkenbare en verrassende gerechten, ons keukenteam combineert innovatie met vakmanschap. Samen met regionale leveranciers bieden we kwaliteit én duurzame producten. En met oog voor detail en een vleugje industriële charme zorgen wij voor een culinaire ervaring die je bijblijft.
Bij DeFabrique begrijpen we dat smaken verschillen. Zowel in ingrediënten, als in presentatie. Daarom hebben we ‘De smaken van’ ontwikkeld. Ontdek onze authentieke cateringconcepten: de smaken van ‘De Markt’, ‘De Stad’ of ‘Buiten’. Op duurzame wijze bereid, met aandacht voor toekomstige generaties. De verschillende concepten bieden voor elk wat wils, maar hebben één ding gemeen: ze smaken altijd naar meer.
Wij brengen mensen samen. Met catering vol beleving. Met lokale kwaliteitsproducten, gepassioneerd vakmanschap én een gedeelde ervaring. Met een eetmoment waar gasten samen proeven, ontdekken en genieten. Bij DeFabrique geef je jouw gasten meer dan een maaltijd. Je geeft ze een onvergetelijke herinnering.
Hoe wil jij je gasten verrassen? Ontdek onze dinerconcepten en kies de ervaring die bij jou in de smaak valt:
Onze lunchconcepten zijn geïnspireerd door de rijke geschiedenis en industriële uitstraling van DeFabrique. Hier eet je een lunch die met aandacht gemaakt is, met lokale ingrediënten. Door fijne samenwerkingen bieden wij het lekkerste en verste eten. Denk aan versgebakken brood van Bakkerij Akkermans of worstenbroodjes van de bakkende Brabander. Of geniet van BBQ tosti met biologisch pulled beef of jackfruit of onze huisgemaakte flatbreads met parmaham en truffelmascarpone. Bij DeFabrique geniet je van een lunch met karakter.
Wat je dichtbij haalt is het lekkerst en ook nog eens beter voor het milieu. DeFabrique beperkt haar zogenoemde foodmiles door in te kopen bij lokale (biologische) leveranciers.
— SINDS 1921 —
In de oude fabriek werd al smaakvol gekookt voor fabrieksarbeiders. Ook nu nog serveren wij onze gasten heerlijke gerechten van hoge kwaliteit.
Er zijn weinig dingen belangrijker dan ‘lekker eten’ tijdens een evenement. Wij denken graag met je mee over welk van onze concepten bij jouw evenement past. Krijg je al trek?