Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Service & Faciliteiten

Catering

Een evenement is pas écht geslaagd als je lekker hebt gegeten en gedronken. Daarom dagen wij onszelf steeds opnieuw uit om jou te kunnen verrassen met heerlijke, creatieve catering.

FOODINNOVATIE BIJ DEFABRIQUE

We volgen de trends op de voet en steken veel tijd in foodinnovatie. Dat resulteert in nieuwe smaken en bijzondere manieren van presenteren. Bekijk deze video maar eens voor inspiratie.

Van no-nonsense catering tot high-end sitting dinner

Met catering op maat realiseren we jouw stoutste dromen. Een plein vol Foodtrucks met wel tien verschillende gerechten? Of luxe Gin Tonics, live gemaakt naast een sjieke oesterbar? Onze chef-kok en ervaren keukenteam gaan graag de uitdaging aan om samen met jou een verrukkelijk cateringconcept samen te stellen.

Food & Drinks DeFabrique - Foodtrends 2018
Cocktailbar - Catering
Hackathon
Chefs on stage

Creatieve catering, industrieel gepresenteerd

Roomkaas die live vanuit een kitspuit op een Spaanse tostado wordt gespoten of een reageerbuisje met gazpacho… Ons creatieve keukenteam bedenkt steeds weer nieuwe manieren om eten en drinken op een creatieve, industriële manier te presenteren. Zo serveren we kipgehakballetjes uit een olievat en rijden we broodjes de lunchruimte in met Stuart de Foodtrain.

MAAK KENNIS MET ONZE LOKALE HELDEN!

Wat je dichtbij haalt is het lekkerst en ook nog eens beter voor het milieu. DeFabrique beperkt haar zogenoemde foodmiles door in te kopen bij lokale (biologische) leveranciers.

SCHULP sappen

De familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de Vecht. Sinds 2000 staat het merk Schulp synoniem voor puur fruit en worden de verse vruchtensappen door het hele land verkocht. En geleverd aan DeFabrique!

Roze Bunker Siropen

De fruitslagers van Roze Bunker denken enkel in oplossingen. Want waarom zou je frisdranken vervoeren die grotendeels uit water bestaan, als het beste water gewoon uit de kraan komt? Zo haal je uit 1 fles siroop een heel krat frisdrank! Met elke slok los jij een probleem uit de voedselindustrie op. Zo draag je bij aan biodiversiteit, korte ketens en circulaire productie.

De Bakkende Brabander

In hun woonplaatsen boven de rivieren, misten de broers Bart en Michiel de smaken uit hun Brabantse jeugd. Daarom zijn zij gestart met het bakken van ambachtelijke worstenbroodjes. Samen zorgen zij ervoor dat deze heerlijke Brabantse lekkernij ook bij DeFabrique te proeven is.

Vuurproeven

Spelen met vuur een slecht idee? Niet volgens chefs Barry Muns en Peter Bras. Hout, vuur en kolen zijn de succesingrediënten voor hun meest smaakvolle gerechten. Vanachter hun houtgestookte smokers brengen zij BBQ naar een hoger niveau.

Weingut CH. W. Bernhard

Zelfs onze wijn komt van dichtbij! De rode, witte en roséwijn die we schenken, wordt net over de grens in Duitsland gemaakt door Hartmut en Petra Bernhard. Hun wijngebied is een van de beste in Rheinessen. 1800 jaar geleden verbouwden de Romeinen hier al vijgen, kastanjes en natuurlijk: druiven.

De Wit Boerenkaas

Op een krappe 12 kilometer van DeFabrique ligt Harmelen, omzoomd door groene weides waar 's zomers de koeien grazen. De boerenkaas van de kaasboerderij van Jan en Anneke De Wit maakt deel uit van ons ouderwets lekkere hapjesplateau Authentiek & Magnifiek.

Vernooij Fruittelers

Gert Vernooij heeft in Cothen zo'n 27 hectare waarop hij op een milieuvriendelijke wijze het heerlijkste fruit teelt: wel negen soorten appels en daarnaast nog diverse soorten peren. Een gezond tussendoortje dus!

Bakkerij Akkermans

Gevestigd in het oude centrum van Vleuten, bakt Bakkerij Akkermans ambachtelijk brood en banket. Er wordt dagelijks gewerkt aan heerlijke producten met een team dat vol passie zit. Genieten dus!

De Notenwinkel van Zeist

De Notenwinkel van Zeist is al meer dan veertig jaar een begrip in Zeist en omstreken. En als je hun versgebrande noten proeft snap je wel waarom. Afgelopen jaar werden ondernemers Edwin Schreff en Angelique van Dongen hiervoor beloond met de prijs 'Beste Foodspecialist' in de categorie chocolade, noten, koffie en thee.

De Clique

De Clique gebruikt koffiedik, schillen en etensresten voor het maken van nieuwe producten. Overgebleven koffiedik wordt door de Utrechtse start-up gebruikt als voedingsbodem voor oesterzwammen, die worden omgetoverd tot vegan bitterballen. Een uniek product dat zo bijdraagt aan het verminderen van de afvalstroom!

Markus & Markus Stroopwafels

Al sinds 1965 is de naam Markus onlosmakelijk verbonden met de stroopwafel. De stroopwafels van de gebroeders Markus onderscheiden zich door kwaliteit en smaak. Dit wordt bereikt door het gebruik van eerlijke producten en de beste ingrediënten.

— SINDS 1921 —
In de oude fabriek werd al smaakvol gekookt voor fabrieksarbeiders. Ook nu nog serveren wij onze gasten heerlijke gerechten van hoge kwaliteit.

Kom je een keer proeven?

Er zijn weinig dingen belangrijker dan ‘lekker eten’ tijdens een evenement. Wij denken graag met je mee over welk van onze concepten bij jouw evenement past. Krijg je al trek?