Onze website maakt gebruik van cookies.
Een evenement is pas écht geslaagd als je lekker hebt gegeten en gedronken. Daarom dagen wij onszelf steeds opnieuw uit om jou te kunnen verrassen met heerlijke, creatieve catering.
We volgen de trends op de voet en steken veel tijd in foodinnovatie. Dat resulteert in nieuwe smaken en bijzondere manieren van presenteren. Bekijk deze video maar eens voor inspiratie.
Met catering op maat realiseren we jouw stoutste dromen. Een plein vol Foodtrucks met wel tien verschillende gerechten? Of luxe Gin Tonics, live gemaakt naast een sjieke oesterbar? Onze chef-kok en ervaren keukenteam gaan graag de uitdaging aan om samen met jou een verrukkelijk cateringconcept samen te stellen.
Roomkaas die live vanuit een kitspuit op een Spaanse tostado wordt gespoten of een reageerbuisje met gazpacho… Ons creatieve keukenteam bedenkt steeds weer nieuwe manieren om eten en drinken op een creatieve, industriële manier te presenteren. Zo serveren we kipgehakballetjes uit een olievat en rijden we broodjes de lunchruimte in met Stuart de Foodtrain.
Wat je dichtbij haalt is het lekkerst en ook nog eens beter voor het milieu. DeFabrique beperkt haar zogenoemde foodmiles door in te kopen bij lokale (biologische) leveranciers.
— SINDS 1921 —
In de oude fabriek werd al smaakvol gekookt voor fabrieksarbeiders. Ook nu nog serveren wij onze gasten heerlijke gerechten van hoge kwaliteit.
Er zijn weinig dingen belangrijker dan ‘lekker eten’ tijdens een evenement. Wij denken graag met je mee over welk van onze concepten bij jouw evenement past. Krijg je al trek?