+31 (0)30 240 40 30
Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Blog

 

We spotten trends en maken zelf elke dag nieuwe dingen mee. In onze blogs lees je er alles over!

Blog 20/09/17
Melvin de Lange

Operationeel manager Melvin de Lange: “Ik waai niet met alle winden mee”

Ooit begon hij als afwasser in een restaurant, nu is hij operationeel manager van DeFabrique.…

Blog 14/09/17
Xander Kranenburg

Xander Kranenburg: “Ik gaf mezelf en mijn familie een groot cadeau: tijd.”

Ruimte voor Ruimte: Xander Kranenburg   Creativiteit ontstaat pas als je even offline bent; geen…

Blog 08/09/17
alcoholvrij is hot

Alcoholvrij is hot

Vorig voorjaar vermoedden we al dat alcoholvrije drankjes steeds populairder zouden worden. Die voorspelling kwam…

Blog 07/07/17
ThijsTea

Lokaal het lekkerst: ThijsTea

In de serie Lokaal het lekkerst stellen we vol trots onze lokale leveranciers aan je…

Blog 27/06/17

Hoe maak je een duidelijke plattegrond voor je event?

Heb je je ooit moeten haasten om een vlucht te pakken op een groot vliegveld…

Blog 15/06/17
bereken ROI event

TIP! – Hoe bereken je nu de ROI van je event in de praktijk?

ROI staat voor het rendement van je evenement, uitgedrukt in een percentage van de totale kosten…

Blog 23/05/17
Event promoten

Beste manier om je event te promoten (en het is niet wat je denkt)

Stel je voor: je organiseert en runt een evenement. Je ontwerpt een compact evenementenprogramma, nodigt…

Blog 18/05/17
Sterke hackathon

Hoe plan en run je een sterke Hackathon?

Als je denkt dat het organiseren van een hackathon niet meer is dan een geeky…

Blog 11/05/17
Berber Brouwer Interview

Event Producer Berber Brouwer: “Als je één ding mist, dan zie je dat geheid!”

In 2006 kwam Berber Brouwer (34) werken bij DeFabrique als planner. In de afgelopen tien…

Blog 02/02/17
Innovatiemanager Thijs Megens

Innovatiemanager Thijs Megens: “Ik los graag dingen op”

Als kind was hij gefascineerd door verpakkingen, nu werkt Thijs Megens (31) als Projectmanager IT…

Blog 23/01/17
Slagerij Dorresteyn

Lokaal het lekkerst: Slagerij Dorresteyn

Geconcentreerd in de weer achter zijn 350 kilo zware BBQ-smoker, met zijn verzorgde baard, tattoo-sleeve…

Blog 09/01/17
Digitale revolutie

Ben jij klaar voor de digitale revolutie?

Drones die pizza’s bezorgen en VR-brillen voor kippen… We kunnen er niet omheen: er gebeurt…

Blog 07/12/16
Carmen Meens Interview

Accountmanager Carmen Meems: “Geen rondje is hetzelfde”

Wonend in een dorpje in Drenthe, droomde Carmen Meems er tot haar twaalfde van om…

Blog 18/11/16

Lokaal het lekkerst: De Wit Boerenkaas

DeFabrique haalt haar producten graag van dichtbij. In de serie Lokaal het lekkerst stellen we…

Blog 11/11/16
Pinterest

Pinterest in evenementenland

Pinterest: je zal er vast al eens van hebben gehoord, maar gebruik je het ook…

Blog 20/10/16
ultieme concept

Het ultieme concept voor een verrassend kerst- of nieuwjaarsfeest!

Mag jij dit jaar het kerstfeest of de nieuwjaarsborrel organiseren en ben je op zoek…

Blog 23/09/16
beacon

Beacon update: wat kunnen we leren van Pokémon Go?

De on- en offline wereld kwamen afgelopen zomer extreem dicht bij elkaar: Pokémon Go nam…

Blog 08/09/16
Beacons

Beacons: ‘closing the loop’ tussen online en offline marketing

Nieuwsbericht geplaatst op Marketingfacts. Onze partner Remco Bron van InBeacon aan het woord. Lees hier…

Blog 14/04/16
Hackathon

Innovatie forceren en jong talent aantrekken? Organiseer een hackathon!

Je organisatie is dringend op zoek naar creatieve en innovatieve concepten. Er liggen genoeg ideeën…

Blog 31/03/16
Martin Bogaerds

Eventmanager Martin Bogaerds: “Elke dag is een nieuwe wedstrijd”

Evenementen organiseren is mensenwerk. We geven je graag een kijkje in de keuken van evenementenlocatie…

Blog 22/02/16

Nikki Hoolwerf organiseert het eerste Dutch Tea Festival: “Het is tijd voor thee”

Nieuwsbericht geplaatst op cleeft.nl Partymanager Nikki Hoolwerf (27) is dol op thee en wil de rest van…

Blog 12/02/16
beacons

Beacons: welke rol kunnen locaties spelen?

Het is dé technologische ontwikkeling waar we op evenementenvlak veel van verwachten te zien de…

Blog 09/02/16

Bas van der Lans (Van Ons) – ‘Beacons gaan het gat dichten tussen online en offline’

Het is dé technologische ontwikkeling waar we op evenementenvlak veel van verwachten te zien de…

Blog 02/02/16

Remco Bron (inBeacon) – Een persoonlijke ervaring dankzij beacons

Het is dé technologische ontwikkeling waar we op evenementenvlak veel van verwachten te zien de…

Blog 21/01/16
Prison Island

Prison Island is het ideale bedrijfsuitje voor liefhebbers van escape rooms

Escape rooms zijn hot. En terecht, want onder tijdsdruk ontsnappen uit een kamer door het…

Blog 02/12/15
feestlocatie DeFabrique

Uniek: DeFabrique als intieme festivallocatie

De meeste mensen kennen DeFabrique als locatie van besloten, zakelijke evenementen. De organisatoren van dancefestival…

Blog 29/06/15

Esther Veenendaal: ‘Het gaat om aandacht voor de opdrachtgevers’

Interview geplaatst op Greater Venues met collega Esther Veenendaal. De evenementenbranche is aan grote technologische…

Blog 13/02/15
alcoholvrij

Alcoholvrij meer dan een trend

Er is steeds meer vraag naar alcoholvrije en -arme dranken. Geen kater is geen schuldgevoel.…