Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Beurs

AM NEXT LEVEL

  • 1400 verzekeringsprofessionals
  • 43 stands
  • 1 bruine kroeg
  • 4 thema’s
  • 500 donuts
  • 1 Frans café
  • 4-gangendiner
  • 1 Circus

Nieuwe opzet, vertrouwde sfeer

Tijden veranderen en AM verandert lachend mee. Want stilstaan? Daar schiet je niks mee op. Morgen wordt sowieso anders dan vandaag, daarom ging AM dit jaar NEXT LEVEL. Daarbij werd alles wat werkte behouden en werden nieuwe onderdelen toegevoegd. Meer dan duizend verzekeringsprofessionals kwamen samen om te praten over de dag van morgen. Deze 31e editie stond volledig in het teken van verbinden, innoveren en samen ontwikkelen.

Over AM NEXT LEVEL

AM NEXT LEVEL is hét netwerkevenement voor de verzekeringsbranche en wordt georganiseerd door B2B-uitgeverij Vakmedianet. Naast een vakblad bieden zij onder andere ook evenementen aan om vakinformatie kracht bij te zetten en communities samen te brengen. Voorheen heette dit event de AMdag.

NEXT LEVEL programma

Een nieuwe naam wordt niet zomer uit de hoge hoed getrokken. AM ging dit jaar letterlijk NEXT LEVEL met verschillende verrassende sessies rondom de thema’s: duurzaamheid, vitaliteit, digitalisering en mobilisering. Gelukkig vonden gasten ook vertrouwde onderdelen terug, zoals de beursvloer. Hier was alle ruimte om te netwerken met verzekeraars. Struinend langs meer dan veertig stands was er genoeg tijd en ruimte om te netwerken en inspiratie op te doen. Verder werd de beurs gecombineerd met interactieve sessies en break-outs.

Wauw, wat was dit een feestje om samen met jullie te mogen organiseren. Ik voelde mij als eventmanager volledig ontzorgd: wat een fijne samenwerking. Een nieuw concept, veel uitdagingen, maar jullie dachten altijd met mij mee en ik heb daardoor echt het gevoel dat we dit nieuwe concept samen op de planken hebben gezet.
Marit Oosting (Eventmanager AM)
Marit Oosting (Eventmanager AM)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Zoveel te ontdekken

In DeFabrique ontdekten gasten verschillende ruimtes, elk met een eigen thema. Zo kon je direct de kroeg in. Loods 8 was namelijk helemaal omgebouwd tot AM INSIGHTS CAFE. Een oergezellige kroegsetting die ruimte bood voor eerlijke en inspirerende gesprekken. En oh là là: wat dacht je van een Frans getint café voor speeddates? Via de netwerkapp kon je op zoek naar een gesprekspartner en aanschuiven in het FIRST DATES CAFÉ. Daarnaast vond je verschillende inspirerende sessies, waaronder in het CIRCUS DER INSPIRATIE. In de theaterarena werden korte krachtpatsers van TED-talks gegeven.

Wilde je tussendoor even tot rust komen? Dat kon in de LUISTER- OF KIJKDOOS.  In de luisterdoos plofte je neer op zachte kussens, zette je een koptelefoon op en klikte je je favoriete podcast van AM en partners aan. Meer zin in om te kijken? Dan stond er en bioscoopsetting voor je klaar. De meeste gasten gingen aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis en voor een deel van hen werd de beurs afgesloten met een smaakvol vier-gangendiner.

Foto’s door: Meisje met de camera

AM NEXT LEVEL
AM NEXT LEVEL
AM NEXT LEVEL
AM NEXT LEVEL
AM NEXT LEVEL
AM NEXT LEVEL
AM NEXT LEVEL
AM NEXT LEVEL
AM NEXT LEVEL
AM NEXT LEVEL
AM NEXT LEVEL
AM NEXT LEVEL
Marleen van der Hoek
Natasja van Schaik
Martin Bogaerds