Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

Calco 2018

  • 8 tv-programma’s
  • 11 Calco-talenten
  • 6 keukentjes
  • 5 simulatoren
  • 2 levende klokken
  • 1 talentenjacht

CalcoLIVE

600 IT-professionals waanden zich vanavond in de wereld van showbizz. Het jaarlijkse bedrijfsfeest van de jonge organisatie stond helemaal in het teken van televisieprogramma’s. Dat begon al op de rode loper, waar een filmploeg de gasten verraste. Vervolgens kon je voor het betreden van de Calco Studio’s nog even een touch-up krijgen. En dan? Showtime!

OVER CALCO

Calco is een jonge en ambitieuze organisatie, gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van starters én ervaren IT-professionals. Sinds 2004 heeft Calco al meer dan 1400 (young)professionals geholpen aan een succesvolle carrière in de IT.

TV-wereld

Alsof de TV-gids tot leven kwam: zo zag de Kalvermelkfabriek er uit. In elke ruimte stapte je een nieuw televisieprogramma met bijbehorend entertainment binnen. Watertanden tijdens 24Kitchen hoefde vanavond niet. Van paëlla tot poke bowls: gasten konden naar hartenlust proeven bij de verschillende keukentjes. Daarna was het tijd om deel te nemen aan je favoriete programma! Sportfanaten probeerden bij NOS Sport race-, voetbal-, wielren- en bobsleesimulatoren. Bij AstroTV las een tarotlezeres je toekomst, Bennie Solo bouwde een feestje vol polonaise en confetti tijdens de Ik Hou Van Holland Show en de denkers binnen Calco waagden zich aan een spannend spelletje poker of het ontmaskeren van illusionisten in de Mindf*ckbar. Kon je na al dat gedans en gedenk wel een touch-up gebruiken? Masters of Entertainment fixte in een handomdraai je make-up en kapsel.

Dit is het tweede jaar dat wij ons jaarfeest hielden bij DeFabrique, en een feest was het! Samen met DeFabrique hebben we het feest volledig in het thema ‘Televisie’ weten te krijgen. Van een live cameraploeg bij de entree tot een ‘Ik hou van Holland Show' en onze eigen talentenjacht ‘Calco’s Got Talent’. DeFabrique bewijst weer dat ze weten hoe het geven van het perfecte feest in elkaar steekt!
Martijn Smouter (Marketing & Communicatie Calco)
Martijn Smouter (Marketing & Communicatie Calco)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Calco’s Got Talent

Ook de medewerkers zelf zorgden voor het nodige vermaak. Om acht uur meldden twee levensgrote klokken dat het tijd was voor Calco’s Got Talent. Een talentenjacht voor én door Calco. Elf collega’s verdeeld over zes acts streden voor de titel ‘Calco Talent’. Waar de één fantastisch kon zingen, had de ander een boyband gevormd en een humoristisch Calcolied gemaakt. Het publiek bepaalde wie er met de winst vandoor ging. Uiteindelijk won Jim. Hij wist de grootste voorwerpen zoals een tuinstoel op zijn neus te balanceren. Na de uitreiking werd de winst gevierd op de feestelijke beats van White Vision.

Fotografie door: DeFabrique – Aimée Mooiman  &
Videografie door: White Vision

Calco
Calco
Calco 2018
Calco
Calco
Calco
Calco
Calco 2018
Calco
Calco
Calco
Calco
Carmen Meems
Kim van Leeuwen
Keri Aerts