Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Partijcongres

CDA

  • 900 gasten
  • 6 subsessies
  • 16 m2 groen tapijt
  • 1 tribune
  • 100 witte tulpenbollen in kroonluchter
  • 1 BBQ

Geslaagd Partijcongres

Dit voorjaar kozen de leden van het CDA Sybrand Buma officieel tot lijsttrekker voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2017. Tijdens het geslaagde partijcongres werd er afgewisseld tussen plenaire- en subsessies, zodat iedereen de hele dag bij de les bleef.

Over CDA

Het Christen-Democratisch Appèl (CDA) is een brede volkspartij in het centrum van het politieke spectrum.

Landelijk nieuws

Het Voorjaarscongres van het CDA kreeg een bijzonder tintje, toen Sybrand Buma officieel tot lijsttrekker voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 werd gekozen. Na het gezamenlijk zingen van het Wilhelmus, het voorlezen van de In Memoriam, het doornemen van de statuten en het bespreken van onderwerpen die het CDA belangrijk vindt, werd het congres feestelijk afgesloten met een BBQ. De landelijke pers was er natuurlijk bij en versloeg het congres vanaf speciale podia.

Een CDA-evenement in DeFabrique is altijd een feestje om te organiseren. Ik ontmoet zelden zo'n enthousiast, professioneel en aardig team. En DeFabrique blijft in ontwikkeling, want elke keer is er wel weer iets vernieuwd, wat het evenement ten goede komt. Een toplocatie!
Marjolijn Knol (Medewerker Evenementen CDA)
Marjolijn Knol (Medewerker Evenementen CDA)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Imponerende ruimte

De opstelling van de ruimte was geïnspireerd op het Amerikaanse Congres. Dat leverde mooie plaatjes op van sprekers omringd door trouwe leden. De leden zaten op stoelen en tribunes, zodat de sprekers voor iedereen goed te zien waren. De live videoregistratie werd vertoond op grote schermen, wat een extra dimensie gaf aan de presentaties.

Fotografie is verzorgd door Rob ter Bekke.

CDA Partijcongres
CDA Partijcongres

Jouw evenement tot in de puntjes geregeld door ons bevlogen team!

Carmen Meems
Berber Brouwer
Robin Arlar