Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congrestival

Chaos in de orde

  • 370 eetbare bloempotjes
  • 1 spiegeldoolhof
  • 50 ijsbrekende fruitkistjes
  • 2 eigenzinnige theaterdames

Chaos in de orde

Chaos in de orde is hét werkfestival voor friskijkers en dwarsdenkers in organisaties, die ook de vijfde editie weer in DeFabrique plaatsvond. Een verfrissende wervelwind van creativiteit in een kleurrijk en jungle-achtig natuurthema. De unieke innovatiesafari biedt boeiende sprekers, interactieve workshops en grensverleggende sessies. Een avontuur voor iedereen, om te verbinden, creativiteit te vergroten en dit te implementeren op de werkvloer.

Verbeelding & Vernieuwing

Chaos in de orde is gecreëerd door Huis van Vernieuwing en Huis van Verbeelding. Rachel Levi, eigenaar van beide creatieve bedrijven, heeft als doel organisaties in hun hele DNA creatiever en innovatiever te maken. Ze leiden mensen op tot Creative Changemakers en begeleiden teams bij een creatieve aanpak voor cultuurverandering in de organisatie. En bij Chaos in de orde, leer je dat allemaal!

Flamboyante kick-off

Honderden levendige creatievelingen zitten kleurrijk opgedoft klaar voor de openingsact. Van panterprints tot het volledige pallet van de regenboog en van zorg- tot onderwijsmedewerkers. Alles ademt vernieuwing, verandering en creativiteit. Alsof je in een levend en interactief kunstwerk stapt, beleef je de humoristische en inspirerende openingsact van Rachel Levi en ZieZus. Stap uit je comfortzone, zo luidt de boodschap, maar Levi vertelt ook over wat ‘buiten de lijntjes kleuren’ haar al gebracht heeft. Alles om de flamboyante gasten wakker te schudden en hun creatieve geest te laten bruisen. De boodschap is duidelijk en wordt enthousiast ontvangen door de gasten: ‘Sta open voor verandering’!

Dit is alweer ons 5e jaar bij DeFabrique, maar verveeld zijn we nog lang niet. Elke editie weer vinden we nieuwe manieren om hun ruimtes in te zetten en blijven onze gasten verrast. Het is elke editie weer een puzzel, maar samen met DeFabrique komen we altijd tot een geweldig resultaat!
Agnes Verschuren
Agnes Verschuren

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Wakker schuddende workshops

Van verrassende workshops tot inspirerende lezingen: met verfrissende en tastbare tips krijgen de gasten de kans om gelijkgestemden te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en te verbinden. Ook krijgen ze handvatten om korter, bondiger én speelser te vergaderen, socratisch doorvragen te oefenen en leren ze hoe de natuur je kan helpen bij het oplossen van complexe uitdagingen in je werk. Persoonlijke reflectie wordt toegevoegd aan een spiegeldoolhof, vragen worden gesteld en beantwoord om te verbinden en mensen aan het denken te zetten, en een omgeving vol beeld en geluid biedt een ervaring waarin men zich in een andere wereld waant. Ook de creatieve catering sluit aan op het out-of-the-box thema met eetbare bloempotjes, vegan oesters en Cauliflower Power. Alles om de gasten uit hun comfortzone te laten stappen! Het is weer een editie van verrassen en innoveren op creatieve wijze, precies zoals ook DeFabrique dat graag doet.

Elise Kooi
Rochelle Scholtens
Fabienne Wennekes