Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres & Beurs

KNGF Dag van de Fysiotherapeut

  • 1600 gasten
  • 40 inhoudelijke sessies
  • 80 stands
  • 1 wetenschapsplein

Voor en door fysiotherapeuten

Ook dit jaar werd de Dag van de Fysiotherapeut georganiseerd door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) in DeFabrique. Ruim 1600 fysiotherapeuten volgden lezingen over wetenschap, vakinhoud, innovatie en ondernemerschap, gingen aan de slag in workshops en bekeken de laatste innovaties en producten op de beursvloer.

OVER KNGF

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) is het gezicht van de Nederlandse fysiotherapie. Het KNGF behartigt belangen, garandeert kwaliteit, bevordert deskundigheid en biedt service aan haar 19.000 leden.

Optimaal netwerken

Volgens KNGF-voorzitter Guusje ter Horst is de Dag van de Fysiotherapeut vooral bedoeld om collega’s uit het vakgebied te leren kennen. Dat kon bijvoorbeeld op het KNGF Ontmoetingsplein, maar ook tijdens de verschillende pauzes tussen de plenaire programma-onderdelen en subsessies (gehouden in alle zalen van DeFabrique). Ook het Wetenschapsplein leende zich goed voor interactie; ruim 100 onderzoeken over fysiotherapie werden hier gepresenteerd. Een goede bron voor overleg en discussie.

Fotografie: Rienk Toorman

Wat wij iedere keer concluderen is dat een evenement organiseren bij DeFabrique betekent dat je een team mensen aan je evenement toevoegt dat mee denkt, mee blijft denken en alles in het werk stelt om van jouw evenement een succes te maken. Een duidelijk gezamenlijk doel dus!
Annelies de Hartog-le Blanc (Coördinator Evenementen KNGF)
Annelies de Hartog-le Blanc (Coördinator Evenementen KNGF)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Grote namen

Grote namen uit de sport- en beweegwereld verbonden de studenten en professionals gedurende de dag. Zevenvoudig Paralympisch tenniskampioene Esther Vergeer sprak bijvoorbeeld over doorzettingsvermogen en het omgaan met tegenslagen. Trendwatcher Richard van Hooijdonk blikte vooruit op de gezondheidszorg in 2030. Tot slot werden de prestigieuze Fysio in Beeld-, James Gerlag- en Jaco den Dekker scriptieprijs uitgereikt. Genoeg inspiratie voor het komende jaar!

KNGF
KNGF
KNGF
KNGF
KNGF
Carmen Meems
Carlien Winter
Martin Bogaerds