Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

BEURS & BEDRIJFSFEEST

Pets Place BoerenBond

  • 62 beursstands
  • 2 steltlopers
  • 1 spookhuis
  • 8 kermisattracties
  • 630 cocktails
  • 250 zuurstokken
  • 1 fanfare

VOORJAARSBEURS EN LENTEFEEST

Een beurs en feest in kermisstijl. Hoe cool is dat?! Pets Place Boerenbond organiseerde onlangs hun jaarlijkse Voorjaarsbeurs en combineerde dit met een spetterend bedrijfsfeest. Dat laatste was nog niet eerder gedaan. De conceptontwikkeling en organisatie lag in handen van BRNDRZ. Vandaag kwamen voor het eerst de medewerkers vanuit alle Nederlandse vestigingen samen in DeFabrique. Twee steltlopers verwelkomden de 630 gasten met een high-five en een badge met een bekende kermisattractie erop. Het was een leuke binnenkomer en een goede ijsbreker.

OVER IJSVOGEL RETAIL

IJsvogel Retail is de overkoepelende eigenaar van Pets Place, Boerenbond en Buying4Pets. Met ruim 200 speciaalzaken en één webshop ben je hier voor al je huisdier- en tuinproducten aan het juiste adres.

OUD-HOLLANDSCHE BEURSVLOER

Drie uur lang struinden gasten rond over een kleurrijke beursvloer. Effectief voor de standhouders, want in een korte tijd spraken zij meer bezoekers dan vorige jaren. Naast het praten met standhouders en collega’s kon je ook oud-Hollandse kermisattracties spelen en je score invullen op het uitgereikte scoreblad. Ging je de krachttest aan bij de Kop van Jut? Of liever eendjes vissen? Je kracht afreageren op een boksbal, ballen gooien of schieten in de schiettent kon ook. Was het tijd voor een pauze? Dan kwamen de suikerspinmeisjes met zuurstokken, suikerspinnen en ander snoepgoed aanlopen.

Een meer zakelijke beurs en een spetterend feest koppelen? Dat leek best een uitdaging! Gelukkig is dit onze specialiteit. DeFabrique met haar prachtige, aansluitende, sfeervolle ruimtes was voor ons de ideale locatie om een geweldige experience te creëren. De samenwerking was professioneel en kundig, niets was teveel en de samensmelting van team BRNDRZ en DeFabrique was er een om door een ringetje te halen.
Pam van Praag (BRNDRZ)
Pam van Praag (BRNDRZ)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

GRIEZELIG LEUK

Iedere badge stond voor een attractie welke één voor één werden omgeroepen. Als eerste waren de botsauto’s aan de beurt. Om gasten snel van beurs- in feeststemming te krijgen verrasten BRNDRZ en Pets Place Boerenbond hen met een griezelig leuke verrassing: een spookhuis! Hopelijk beschikte je over stalen zenuwen, want er was moed voor nodig om bebloede muren en clowns te trotseren. Maar: daarna was het tijd voor ontspanning! De gasten verlieten zo ongemerkt de beursvloer en kwamen direct in een totaal andere ruimte en sfeer. Foodtrucks en keukentjes serveerden gerechtjes en vervolgens was het tijd om te gaan feesten met Wolter Kroes. En heb je die DJ Booth gezien? Dat is nog eens een discobal! Of beter gezegd: dat is nog eens een beurs met feest voor in de boeken!

Pets Place BoerenBond
Pets Place BoerenBond
Pets Place BoerenBond
Pets Place BoerenBond
Pets Place BoerenBond
Pets Place BoerenBond
Pets Place BoerenBond
Pets Place BoerenBond
Pets Place BoerenBond
Pets Place BoerenBond
Pets Place BoerenBond
Pets Place BoerenBond
Carmen Meems
Robin Arlar
Wouter Goossens