Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

Quoratio Groep

  • 400 gasten
  • 1 vliegtuig
  • 6 wereldkeukens
  • 1 levensgrote Stef Stuntpiloot
  • 2 security poortjes

Welkom aan boord!

Het eindejaarsfeest van Quoratio Groep was ready for take off! Meer dan vierhonderd collega’s kwamen samen in DeFabrique om te vieren, vooruit te kijken en elkaar beter te leren kennen. Samen met evenementenbureau Thinc ahead werd alles uit de kast getrokken om een onvergetelijke vlucht te organiseren.

Over Quoratio Groep

QUORATIO GROEP DETACHEERT, WERFT & SELECTEERT VAKPROFESSIONALS BINNEN COMPLEXE ADMINISTRATIEVE DOMEINEN. HUN MISSIE? KLANTEN HELPEN NAAR ZERO ADMIN: EEN KRACHTIGE TERM VOOR EEN TOEKOMST WAARIN ADMINISTRATIE NIET AANWEZIG LIJKT.

Fasten your seatbelts

Het vliegtuig kom je natuurlijk niet in zonder boarding pass. Daarom meldden alle gasten zich bij de incheckbalie om een kleur bandje in ontvangst te nemen. Daarna liepen zij door naar de douane. Hier liep je zigzaggend langs het verhaal van Quoratio Groep. Was je weer helemaal up-to-date? Dan werd je welkom geheten op de vlucht. De Copraloods was geheel in stijl: van vliegveldsigning, naar flight crew, VIP-lounge tot aan een écht vliegtuig als eyecatcher: aan alles was gedacht.

Het was een feest om samen te werken met DeFabrique! Met Thinc ahead ontwikkelden we voor de Quoratio Groep een concept wat tot in detail klopte. Van het vliegticket wat men thuis ontving, de douanepoortjes om in te checken tot levensgroot Stef Stuntpiloot spelen… DeFabrique zorgde dat elk detail tot zijn recht kwam. Maar ook alle content, de dynamische quiz en het feest kwam hier heel goed uit de verf!
Esther van Vliet (Thinc ahead)
Esther van Vliet (Thinc ahead)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Vliegensvlugge reis

Eenmaal aan boord begon het eindejaarsfeest pas echt. De vlucht ging langs verschillende bestemmingen waar je kon proeven van verschillende wereldse keukens. Ook gingen verschillende groepen – ingedeeld met de kleuren bandjes – met elkaar de strijd aan tijdens een vliegensvlugge quiz. Hierna volgde een awardshow en vervolgens barstte het feest los! Klassiekers als ‘vlieg met mij mee naar de regenboog’ en ‘I wanna see the rainbow high the sky’ konden natuurlijk niet ontbreken. Meer zin in een activiteit? Dan kon je de strijd aangaan in de levensgrote Stef Stuntpiloot. Na uren feesten werd de landing ingezet en ging iedereen veilig richten huis. We kijken nu alweer uit naar de volgende reis van Quoratio Groep!

Fotografie door: The Arrows

Quoratio Groep
Quoratio Groep
Quoratio Groep
Quoratio Groep
Quoratio Groep
Quoratio Groep
Wouter Goossens
Natasja van Schaik
Martin Bogaerds