Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Publieksfestival

SOENDA Indoor

  • 3000 festivalgangers
  • 3 podia
  • 900 lockerboxen
  • 60 meter bar
  • 5 foodtrucks
  • 140 crewmaaltijden
  • 1 tatoeage stand

Techno in DeFabrique

De eerste indoor editie van technofestival SOENDA in DeFabrique was ruim voor het festival volledig uitverkocht. Volgens organisator Elevation Events schreeuwt onze locatie om een technofestival. Daar waren de 3000 festivalgangers het volledig mee eens. Op het Komodo-, Java- en Soembawa podium draaiden verschillende DJ’s op vol vermogen. Dit was een publieksfestival om niet snel te vergeten.

Over Elevation Events

Jasper en Joris Coenen van Elevation Events zien een feest als een totaalbeleving en willen de bezoeker meer bieden dan muziek en dansen alleen. Het sleutelelement ‘sfeer’ is terug te vinden in de ongewone en karakteristieke festivallocaties, de aankleding van het event en de ludieke promotieacties voor en tijdens de feesten.

Opzwepende technobeats

Oscar Mulero, Extrawelt en Nuno Dos Santos; slechts drie van de 21 DJ’s die tijdens SOENDA Indoor 2016 het publiek opzweepten met hun technobeats. Elevation Events focust op kwaliteit en dat uit zich niet alleen in de keuze van de DJ’s, maar ook in de kwaliteit van het geluid. De akoestiek van de Copraloods, Perserij en Loods 8 voldeed prima aan hun kwaliteitsnormen, waardoor SOENDA in DeFabrique een topfeestje werd.

Toen we binnenkwamen bij DeFabrique, waren we direct verliefd! Dit moest en zou de nieuw locatie voor SOENDA Indoor worden.
Jasper Coenen (Elevation Events)
Jasper Coenen (Elevation Events)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Optimaal gebruik van de locatie

Om 3000 festivalgangers een optimale technobeleving te bieden heb je niet alleen toffe, maar vooral ook voldoende ruimtes nodig. Vanaf de entree bij de Micromengerij kon het publiek daarom uitwaaieren over 12 grote en kleine locaties voor lockers, muntverkoop, zitgelegenheid, toiletten, doorloop, om te roken en natuurlijk voor de drie verschillende podia. Elke ruimte droeg met haar karakteristieke uiterlijk bij aan de sfeer die Elevation Events zo hoog in het vaandel heeft.

Foto’s door Èpix fotografie

Jouw evenement tot in detail geregeld door ons bevlogen team!

Sybren Ophof
Thijs Megens
Melvin de Lange