Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

Winterfeest Team DeFabrique

  • 1 prom king & queen
  • 6 cheerleaders
  • 2 Amerikaanse schoolbussen
  • 6 locaties
  • 100 glow sticks
  • 3 Marilyn Monroe's
  • 5 money guns
  • 20 paar rolschaatsen
  • 1 secret party
  • 6 arcadespellen

Punch & Pompoms

Collega’s die dag in, dag uit staan te knallen verdienen een bedankje. Of beter gezegd: een dikke, vette BEDANKT. Jaarlijks trakteert DeFabrique hen op een feestavond vol verrassingen. Hoe gekker, hoe beter. Want hoe verbaas je anders nog mensen die dagelijks in aanraking komen met evenementen? Twee knalgele Amerikaanse schoolbussen met pompom-zwaaiende cheerleaders en een brassband zetten de toon voor een over-Amerikaans high school Prom.

OVER HET WINTERFEEST

Het winterfeest is een bedrijfsfeest voor en door DeFabrique Evenementenlocatie, DUS, Kartfabrique, Vliegveld Twenthe, BRIQ Bookings & Jan Verhuur. Via deze weg worden collega’s bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar.

Bigger, better & bolder

Amerika: het land van de onbegrensde mogelijkheden. Dat motto werd vanavond vol overgave nageleefd. Dit jaar werden medewerkers maarliefst in zes ruimtes verrast. Na aankomst bij DeFabrique betraden onze VIP’s de rode loper waar ze nog net niet belaagd werden door de fotografen, fans en beveiligers van Buro Curious. Zo proeft de red carpet van de Grammy’s dus! En zo waren onze supersterren ook gekleed. De dresscode ‘overdressed’ zorgde voor de meest uiteenlopende outfits: van galajurken tot glitterpakken en gangsters tot de Amerikaanse vlag. 

Met een glas champagne in de hand liep je verder naar een American Diner waar de Marilyn Monroe’s tijdens het diner voorbij rolschaatsten. En ach, als alles dan toch grootser moet: de Smederij was een heus Candyland met alleen maar toetjes. Midden tussen de macarons, suikerspinnen en het rondlopende entertainment waanden gasten zich in een soort fantasiewereld.

In het team van DeFabrique vonden we de ideale bondgenoot als het aankomt op het streven naar grootse totaalbelevingen. Ons ontwerp, advies en team werden allen met open armen ontvangen. Samen zijn we in sneltreinvaart op zoek gegaan naar díe specifieke performance elementen die samen zouden zorgden voor een grootse, spectaculaire en verrassende Amerika beleving. Een fantastische kans en samenwerking!
Ella Gil (Co-founder Buro Curious)
Ella Gil (Co-founder Buro Curious)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Prom king & queen

Maar laten we niet vergeten waar we voor gekomen zijn: Prom Night! Tijd om te dansen in een tot gymzaal omgebouwde Copraloods. Niet te hard zingen hoor, want de docenten hielden alles nauwlettend in de gaten. Even ontsnappen aan de drukte kon dit jaar niet in de wc, want hier was een geheim feestje aan de gang. Gelukkig zorgde de Arcadehal voor wat ontspanning. Of nouja: toch eerder fanatisme. Na flink wat gedans en gespring was het tijd voor de uitreiking van de Prom king en queen. Vooraf konden collega’s stemmen op hun favoriete setje. Na een rondje over de catwalk werd de Kartfabrique verkozen tot winnaar. Tijd om te schuifelen, totdat… Een monstertruck reed binnen en kidnapte de king en queen naar de afterparty die in het teken stond van neon, neon en nog eens neon. Had jij er bij willen zijn?

Fotografie door: Kevin Verkruijssen

Winterfeest team DeFabrique
Winterfeest team DeFabrique
Winterfeest team DeFabrique
Winterfeest team DeFabrique
Winterfeest team DeFabrique
Winterfeest team DeFabrique
Winterfeest team DeFabrique
Winterfeest team DeFabrique
Winterfeest team DeFabrique
Winterfeest team DeFabrique
Winterfeest team DeFabrique
Winterfeest team DeFabrique