Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Service & Faciliteiten

Catering

Een evenement is pas écht geslaagd als je lekker hebt gegeten en gedronken. Daarom dagen wij onszelf steeds opnieuw uit om jou te kunnen verrassen met heerlijke, creatieve en betaalbare catering.

FOODINNOVATIE BIJ DEFABRIQUE

We volgen de trends op de voet en steken veel tijd in foodinnovatie. Dat resulteert in nieuwe smaken en bijzondere manieren van presenteren. Bekijk deze video maar eens voor inspiratie.

Van no-nonsense catering tot high-end sitting dinner

Met catering op maat realiseren we jouw stoutste dromen. Een plein vol Foodtrucks met wel tien verschillende gerechten? Of luxe Gin Tonics, live geshaked naast een sjieke oesterbar? Onze chef-kok en ervaren keukenteam gaan graag de uitdaging aan om samen met jou een verrukkelijk cateringconcept samen te stellen.

Food & Drinks DeFabrique - Foodtrends 2018
Food & Drinks DeFabrique
Hackathon
Chefs on stage

Creatieve catering, industrieel gepresenteerd

Roomkaas die live vanuit een kitspuit op een Spaanse tostado wordt gespoten of een reageerbuisje met gazpacho… Ons creatieve keukenteam bedenkt steeds weer nieuwe manieren om eten en drinken op een creatieve, industriële manier te presenteren. Zo serveren we kipgehakballetjes uit een olievat en rijden we broodjes de lunchruimte in met Stuart de Foodtrain.

MAAK KENNIS MET ONZE LOKALE HELDEN!

Wat je dichtbij haalt is het lekkerst en ook nog eens beter voor het milieu. DeFabrique beperkt haar zogenoemde foodmiles door in te kopen bij lokale (biologische) leveranciers.

Slagerij Dorresteyn

Bas Broers runt met passie het familiebedrijf in Maarssen dat al sinds 1882 ruim aandacht besteedt aan de kwaliteit van vlees. Het scharrelvlees dat hij levert aan DeFabrique, wordt geregeld klaargemaakt in zijn indrukwekkende BBQ-smoker.

SCHULP sappen

De familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de Vecht. Sinds 2000 staat het merk Schulp synoniem voor puur fruit en worden de verse vruchtensappen door het hele land verkocht. En geleverd aan DeFabrique!

NatuurBoeren Roomijs

Max van der Salm zet met zijn oer-Hollandse ijsconcept de melk van zeldzame runderrassen opnieuw op de kaart. Dit (h)eerlijke ijs is smaakvol en puur. En een feestje voor mens, dier én natuur.

Weingut CH. W. Bernhard

Zelfs onze wijn komt van dichtbij! De rode, witte en roséwijn die we schenken, wordt net over de grens in Duitsland gemaakt door Hartmut en Petra Bernhard. Hun wijngebied is een van de beste in Rheinessen. 1800 jaar geleden verbouwden de Romeinen hier al vijgen, kastanjes en natuurlijk: druiven.

De Wit Boerenkaas

Op een krappe 12 kilometer van DeFabrique ligt Harmelen, omzoomd door groene weides waar 's zomers de koeien grazen. De boerenkaas van de kaasboerderij van Jan en Anneke De Wit maakt deel uit van ons ouderwets lekkere hapjesplateau Authentiek & Magnifiek.

Vernooij Fruittelers

Gert Vernooij heeft in Cothen zo'n 27 hectare waarop hij op een milieuvriendelijke wijze het heerlijkste fruit teelt: wel negen soorten appels en daarnaast nog diverse soorten peren. Een gezond tussendoortje dus!

Gebak van Smolders

Het Gebak van Smolders wordt dagelijks met veel aandacht en volgens traditioneel receptuur bereid. Het warm aanleveren van appelbollen, appelslofjes en onze hartige producten is een van de specialiteiten.

Bakkerij Akkermans

Gevestigd in het oude centrum van Vleuten, bakt Bakkerij Akkermans ambachtelijk brood en banket. Er wordt dagelijks gewerkt aan heerlijke producten met een team dat vol passie zit. Genieten dus!

Gulpener Bierbrouwerij

We kunnen al sinds 1825 genieten van de onafhankelijke familiebrouwerij Gulpener. Die vrijheid gebruiken ze om een eigen koers te varen en alleen te doen wat goed voelt. De vrijheid om de smaak van bier niet af te vlakken, maar te verrijken en continu te zoeken naar vernieuwende smaken. Voor vrije denkers, eigen koersvaarders. Voor iedereen die doet wat goed voelt.

— SINDS 1921 —
In de oude fabriek werd al smaakvol gekookt voor fabrieksarbeiders. Ook nu nog serveren wij onze gasten heerlijke gerechten van hoge kwaliteit.

Kom je een keer proeven?

Er zijn weinig dingen belangrijker dan ‘lekker eten’ tijdens een evenement. Daarom willen we je graag laten kennismaken met onze creatieve gerechten en originele kijk op catering. Schuif je bij ons aan?