+31 (0)30 240 40 30
Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Service & Faciliteiten

Catering

Een evenement is pas écht geslaagd als je lekker hebt gegeten en gedronken. Daarom dagen wij onszelf steeds opnieuw uit om jou te kunnen verrassen met heerlijke, creatieve en betaalbare catering.

Van no-nonsense catering tot high-end sitting dinner

Met catering op maat realiseren we jouw stoutste dromen. Een plein vol Food Trucks met wel tien verschillende gerechten? Of luxe Gin Tonics, live geshaked naast een sjieke oesterbar? Onze chef-kok en ervaren keukenteam gaan graag de uitdaging aan om samen met jou een verrukkelijk cateringconcept samen te stellen.

Creatieve catering, industrieel gepresenteerd

Roomkaas die live vanuit een kitspuit op een Spaanse tostado wordt gespoten of een reageerbuisje met gazpacho… Ons creatieve keukenteam bedenkt steeds weer nieuwe manieren om eten en drinken op een creatieve, industriële manier te presenteren. Zo serveren we kipgehakballetjes uit een olievat en rijden we broodjes de lunchruimte in op een steiger.

Tip!
5 industriële manieren om je F&B te presenteren

Maak kennis met onze lokale helden!

Wat je dichtbij haalt is het lekkerst en ook nog eens beter voor het milieu. DeFabrique beperkt haar zogenoemde foodmiles door in te kopen bij lokale (biologische) leveranciers.

Slagerij Dorresteyn

Bas Broers runt met passie het familiebedrijf in Maarssen dat al sinds 1882 ruim aandacht besteedt aan de kwaliteit van vlees. Het scharrelvlees dat hij levert aan DeFabrique, wordt geregeld klaargemaakt in zijn indrukwekkende BBQ-smoker.

SCHULP sappen

De familie Schulp is sinds 1861 gevestigd aan het Zandpad in Breukelen, langs de Vecht. Sinds 2000 staat het merk Schulp synoniem voor puur fruit en worden de verse vruchtensappen door het hele land verkocht. En geleverd aan DeFabrique!

De Brienenshof

De Brienenshof

De zuivelboerderij van Maas en Gea Merkens-Hamoen ligt in het schilderachtige Cothen. In nostalgische glazen statiegeldflessen leveren zij maandelijks liters heerlijk verse melk, karnemelk en yoghurt.

Vocking

Paul Vocking is alweer de 4e generatie Vocking die sinds 1891 leverworst volgens authentiek recept maakt. Wij vinden deze worst uit Utrecht ‘Vocking lekker’ en serveren hem graag tijdens evenementen.

Vernooij Fruittelers

Gert Vernooij heeft in Cothen zo’n 27 hectare waarop hij op een milieuvriendelijke wijze het heerlijkste fruit teelt: wel negen soorten appels en daarnaast nog diverse soorten peren. Een gezond tussendoortje dus!

Bean & Co

Bean & Co werd in 2002 in Den Dolder opgericht door Bert Stoker. Hij werkte jarenlang binnen de koffiemachinebranche en stelde samen met een ervaren koffiebrander een serie koffiemelanges samen, zorgvuldig geselecteerd uit eersteklas Arabica bonen.

Zeldenrijk Snacks

Van banketbakkerij in 1959, tot fulltime snackproducent sinds 1964. Dik Zeldenrijk nam op zijn 21ste de Loosdrechtse krokkettenproductie over onder de naam Zeldenrijk Snacks. Wij serveren hun heerlijke kroketten en bitterballen tijdens feestjes en borrels.

De Wit Boerenkaas

Op een krappe 12 kilometer van DeFabrique ligt Harmelen, omzoomd door groene weides waar ’s zomers de koeien grazen. De boerenkaas van de kaasboerderij van Jan en Anneke De Wit maakt deel uit van ons ouderwets lekkere hapjesplateau Authentiek & Magnifiek.

— SINDS 1921 —
In de oude fabriek werd al smaakvol gekookt voor fabrieksarbeiders. Ook nu nog serveren wij onze gasten heerlijke gerechten van hoge kwaliteit.