Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Hybride evenement

Azure Lowlands

  • 350 IT'ers
  • 20+ sprekers
  • 5 breakdancers
  • 350 donuts
  • 75 M2 gele loper
  • 5 tracks
  • 2 bands
  • 1 livestreamstudio

Tech-congres in festivalstijl

Een Tech-congres in festivalstijl: welkom op Azure Lowlands! Na een periode van afstand, kon deze community elkaar eindelijk weer ontmoeten. Dit jaar in DeFabrique. Nationale en internationale gasten leerden in vijf verschillende tracks alles over het Microsoft Azure Platform. Kon je er niet live bij zijn? Geen probleem! Gasten konden tijdens dit hybride evenement ook online meekijken. Naast de uiteenlopende sessies van experts was het een dag vol verbinding, goed eten, entertainment en muziek.

Over Azure Lowlands

Azure Lowlands is een jaarlijks terugkerend Tech Festival, georganiseerd door Stichting Thursday Cloud. Zij zijn een non-profitorganisatie die community-events organiseert en kennis over de hele wereld deelt. Het streven is inclusieve en toegankelijke evenementen voor iedereen.

Verrassen & verbinden

Een evenement met IT’ers? Organisator Stichting Thursday Cloud veegt alle verwachtingen van tafel en slaat een nieuwe weg in. Als deze community samenkomt is het een feestje. Daarom werd Azure Lowlands een heus congrestival. Naast dat er inhoudelijk veel te leren viel, was de hele locatie feestelijk aangekleed. Elke ruimte was anders: van neerploffen in zitzakken, naar flikkerende festivalletters tot aan een rollende lunch. Als bezoeker kon je je in elke ruimte laten verrassen en ook volop in gesprek gaan met andere gasten. De dag werd geopend door een spetterende breakdanceshow en tussen de sessies door stond er steeds weer een andere band op het podium om gasten te verrassen.

Azure Lowlands is een feest om te organiseren! De festivalstijl komt mooi terug in de ruimtes en met alle interessante sprekers, swingende bands en een heerlijke bbq was het een geslaagde dag waar gasten graag naartoe komen. Fijn dat onze ideeën goed samenkomen met die van DeFabrique.
Henk Boelman (Mede-organisator Azure Lowlands)
Henk Boelman (Mede-organisator Azure Lowlands)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Online deelnemen

Kon je er niet live bij zijn? Geen zorgen! Ook dan kon je gewoon alle sessies van Microsoft-sprekers en Azure-experts vanuit huis volgen. Ook was er in de Kalvermelkfabriek een speciale livestreamstudio ingericht waar sprekers achteraf de hemd van het lijf werd gevraagd. Vanaf je (thuis)werkplek of op de bank kon je alles volgen of terugkijken. Na alle sessies was het tijd voor een feestelijke netwerkborrel met diner. Na een dag vol indrukken ging iedereen met een tevreden gevoel naar huis. Tot volgend jaar! Want ook dan zal Azure Lowlands weer plaatsvinden in DeFabrique.

Foto’s door: Olivr

Azure Lowlands
Azure Lowlands
Azure Lowlands
Azure Lowlands
Azure Lowlands
Azure Lowlands

Team DeFabrique

Marleen van der Hoek
Tamara Hans
Richard Veldman