Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

Calco

  • 1 waarzegster
  • 7 keukentjes
  • 3,5 meter hoge Grande Dame
  • 12 theaterbanken
  • 1 Turkse schoenpoetser

Vuur en vermaak tijdens Calcoparade

Bijna 500 IT-professionals van Calco wandelden in ‘boho chic’ over de rode loper tijdens de Calcoparade. Het jaarlijkse bedrijfsfeest van deze jonge organisatie werd dit keer omgetoverd tot één groot festival met vuur en vermaak.

Over Calco

Calco is een jonge en ambitieuze organisatie, gespecialiseerd in het opleiden, detacheren en coachen van starters én ervaren IT-professionals. Sinds 2004 heeft Calco al meer dan 1400 (young)professionals geholpen aan een succesvolle carrière in de IT.

Ondergedompeld in stijl

Bohemische stijl liefhebbers Johnny Depp en Sienna Miller konden zo undercover in de Calcoparade mee feesten, want de knappe gasten hadden flink hun best gedaan op een passende outfit. Zo ging iedereen op in de paradesfeer en viel men van de ene verbazing in de andere. Dat begon al bij de ingang, die je alleen kon bereiken door onder de rokken van een bijzondere Grand Dame te kruipen.

We hadden het idee om een fantastisch feest in paradestijl neer te zetten. DeFabrique was hier dé uitstekende locatie voor. De organisatie van DeFabrique in samenwerking met De Evenementenadviseur hebben continue meegedacht en met veel passie de avond vormgegeven. De avond zelf was een echt succes en verliep op rolletjes. We zijn hierin volledig ontzorgd en kijken terug op een fantastische avond!
Margot Renes (Manager Recruitment, Marketing & Communicatie)
Margot Renes (Manager Recruitment, Marketing & Communicatie)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Ogen tekort

De getalenteerde IT’ers hoefden zich geen moment te vervelen, want dankzij de Evenementenadviseur was er overal wat te doen. Zo kon je door de Turkse Huseyn je schoenen laten poetsen, of je toekomst laten voorspellen door Rosa Mare. Een vuurspuwer bewoog zich opvallend door het publiek en in Silo 0 spreidde je je kansen in het casino. Binnen 30 seconden moest je zien te ontsnappen uit de Smallest Escaperoom en in de Feestcaravan konden zangers hun ei kwijt. Kortom; je kwam ogen en oren tekort!

Calco
Calco
Calco
Calco
Calco
Calco
Esther Veenendaal
Niels Roseboom
Martin Bogaerds