Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Bedrijfsfeest

Alfa Accountants en Adviseurs

  • 1 mobiele escaperoom
  • 15 meter rode loper
  • 1 herenlounge
  • 6 keukentjes
  • 1 lasergame-arena

75-jarig jubileum

Alfa Accountants en Adviseurs bestaat 75 jaar en dat werd groots gevierd met een feest voor én door Alfa. Om de medewerkers te bedanken voor hun inzet werd de Perserij getransformeerd tot Alfa festival waar het bruiste van het entertainment. Van relaxen in een herenlounge tot aan rennen in de lasergame-arena: aan elke medewerker werd gedacht. Ook het managementteam was niet bang om de handen uit de mouwen te steken en hielp fanatiek mee met het aannemen van jassen, tappen van biertjes en serveren van hapjes.

OVER ALFA ACCOUNTANTS EN ADVISEURS

Alfa Accountants en Adviseurs is gespecialiseerd in financiële dienstverlening binnen de agrarische sector, midden- en kleinbedrijven. Meer dan 900 specialisten verdeeld over ruim 30 kantoren helpen ondernemers groeien door het delen van kennis over accountancy, belastingen, subsidies, bedrijfsadvisering en salaris.

Voetjes van de vloer

Een feest is geen feest zonder muziek! Wie zin had om te dansen was aan het juiste adres, want de hele avond was gevuld met muzikaal vertier. De avond werd spetterend geopend door The Junction die speciaal voor deze mijlpaal een nummer hadden geschreven. Ook de Corona’s en diverse DJ’s rukten uit om de gasten te laten swingen. Het resultaat? De hele avond een bomvolle dansvloer!

Mede dankzij de goede organisatie van DeFabrique hebben we met ruim 700 collega’s een fantastisch jubileumfeest gevierd. Er was gelegenheid om te dansen, maar er was ook een herenlounge ingericht waar onze collega’s met elkaar konden bijpraten. De catering tijdens de avond was voortreffelijk verzorgd. In verschillende kraampjes werd een keur aan heerlijke gerechtjes geserveerd. Al met al kijken we terug op een geweldig jubileumfeest in een bijzondere industriële locatie!
Dorien de Leest (Senior Communicatieadviseur Alfa Accountants en Adviseurs)
Dorien de Leest (Senior Communicatieadviseur Alfa Accountants en Adviseurs)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Bruisend entertainment

Van de adrenalinejunkies tot aan de stille genieters: aan elke werknemer werd gedacht. Gasten die zin hadden in actie konden hun hart ophalen in de lasergame-arena en de mobiele escaperoom. Een pop-up museum bracht je in vogelvlucht langs de hoogtepunten van het 75-jarig bestaan van Alfa Accountants en Adviseurs. De absolute hit van de avond bleek de Heren Lounge; een ruimte omgetoverd tot authentieke kroeg waar de tijd even stil leek te staan. Een pianist verzorgde relaxte deuntjes en een goochelaar zorgde voor de nodige verbazing.

Fotografie door: Nelianne Kroon | Nelianne Kroon Fotografie

Alfa Accountants en Adviseurs
Alfa Accountants en Adviseurs
Alfa Accountants en Adviseurs
Alfa Accountants en Adviseurs
Esther Veenendaal
Carlien Winter
Martin Bogaerds