+31 (0)30 240 40 30
DIRECT TELEFONISCH CONTACT+31 (0)30 240 40 30

DeFabrique: home of the Gouden Giraffe

DeFabrique host dé eventawardshow van Nederland

Wat is de Gouden Giraffe?

De Gouden Giraffe is een prijs voor organisaties die impact maken. Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen. De Gouden Giraffe is op zoek naar bedrijven en organisatiebureaus die hun nek uitsteken op het gebied van live events. De awards worden uitgereikt in de categorieën: Intern Event, Congres, Brand Event, Relatie Event en Beurs. Onder de streep telt boven alles één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf?

Waarom de Gouden Giraffe?

  • Promotie van live events als communicatiemiddel
  • Erkenning voor geslaagde evenementen en bureaus
  • Netwerken met eventcollega’s
  • Verrast worden door culinaire hoogstandjes en bijzonder entertainment

Thema 2017

#JOINTHELIVEREVOLUTION

Het is zover. We gaan de barricade op. Geen Calimerogedrag, geen feestjesstigma meer, we vechten voor onze rol als spil in marketing- en communicatietrajecten! #jointheLIVErevolution is het thema van de Gouden Giraffe Event Awards 2017 en tijdens deze editie die plaats vindt op 2 februari 2018 gaan we nóg meer de kracht van eventmarketing en live communicatie te laten zien.

Werk mee aan het manifest

Geen revolutie zonder manifest, en dat manifest maken we samen. Are you with us? #JointheLIVErevolution en bouw mee aan het statement. Heb je aanvullingen, verbeteringen of tips? Geef ze door aan de schrijvers.

Gouden Giraffe
Gouden Giraffe
Gouden Giraffe
Gouden Giraffe
Gouden Giraffe

NIEUWS!

Gouden Giraffe 2016 wint Best Event Award!

De Gouden Giraffe Event Awards 2016 (GGEA) kreeg op 27 november in Porto zelf een keer een award uitgereikt, van een internationale jury nota bene. Een prestatie waar we meer dan trots op zijn, al was het maar omdat de winnende show bij DeFabrique plaatsvond. > check het nieuwsbericht 

Gouden Giraffe

 

Terugblik 2016

Na de drukbezochte pitchmiddag, waarop alle genomineerden in hoog tempo hun verhaal deden voor de jury, was het tijd voor de prijsuitreiking. Te midden van vijf gouden caravans werden door Dennis Weening de awards toegekend. DeFabrique maakte ook een statement door tijdens de awarduitreiking een volledig vegetarisch diner te serveren.  > check de case

Gouden Giraffe