Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

DeFabrique: home of the Gouden Giraffe

DeFabrique host dé eventawardshow van Nederland

Wat is de Gouden Giraffe?

De Gouden Giraffe is een prijs voor organisaties die impact maken. Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen. De Gouden Giraffe is op zoek naar bedrijven en organisatiebureaus die hun nek uitsteken op het gebied van live events. De awards worden uitgereikt in de categorieën: Intern Event, Congres, Brand Event, Relatie Event en Beurs. Onder de streep telt boven alles één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf? Bekijk hier de winnaars van De Gouden Giraffe Event Awards.

Bekijk de aftermovie: 
Waarom de Gouden Giraffe?

  • Promotie van live events als communicatiemiddel
  • Erkenning voor geslaagde evenementen en bureaus
  • Netwerken met eventcollega’s
  • Verrast worden door culinaire hoogstandjes en bijzonder entertainment

Thema 2017

#JOINTHELIVEREVOLUTION

Het is zover. We gaan de barricade op. Geen Calimerogedrag, geen feestjesstigma meer, we vechten voor onze rol als spil in marketing- en communicatietrajecten! #jointheLIVErevolution was het thema van de Gouden Giraffe Event Awards 2017 en tijdens deze editie die plaats vond op 2 februari 2018 werd de kracht van eventmarketing en live communicatie getoond. Laten we deze revolutie samen voortzetten!

Werk mee aan het manifest

Geen revolutie zonder manifest, en dat manifest maken we samen. Are you with us? #JointheLIVErevolution en bouw mee aan het statement. Heb je aanvullingen, verbeteringen of tips? Geef ze door aan de schrijvers.

Gouden Giraffe - Gouden Giraffe 2017 - Team Lead - Event Producing
Gouden Giraffe - Impactvolle events
Gouden Giraffe - Gouden Giraffe 2017
Gouden Giraffe - Gouden Giraffe 2017

NIEUWS!

Gouden Giraffe Event Awards: dit zijn de winnaars!

15 finalisten streden op 2 februari in DeFabrique om de Gouden Giraffe Event Awards. Tijdens de jury pitches gaven zij 350 eventprofessionals een kijkje in eigen keuken. Na een revolutionair diner was het tijd voor de awardshow! Voor deze events werd het een avond met een gouden randje: check het nieuwsbericht >

Winnaar Gouden Giraffe - Gouden Giraffe

Live vanuit DeFabrique @ De Gouden Giraffe!

All you need is live! Om dat te vieren zette de Gouden Giraffe live events in de spotlight tijdens een revolutionaire avond. Hoe ziet een awardshow er uit als je de crème de la crème van de Nederlandse evenementenbranche in huis hebt? Check de vlog: