Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

DeFabrique: home of the Gouden Giraffe

DeFabrique host dé eventawardshow van Nederland

Wat is de Gouden Giraffe?

De Gouden Giraffe Event Awards brengen een ode aan de creativiteit, effectiviteit en vindingrijkheid van het evenementenvak. Het is een prijs voor merken, organisaties en bedrijven die impact maken met live communicatie: fysiek of online. Hun net uitsteken op het gebied van events. De awards worden uitgereikt in de categorieën: beurzen, brand events, congressen & kennisevents, interne events & teambuilding, relatie & community events en PR & mediawaarde. Onder de streep telt boven alles één ding: welke meerwaarde had het event voor het opdrachtgevende bedrijf?

Waarom de Gouden Giraffe?

  • Promotie van live events als communicatiemiddel
  • Erkenning voor impactvolle evenementen
  • Netwerken met eventcollega’s
  • Lessen & tips tijden Learn From the Best-pitches

Thema 2021

LIVE CONTACT BELANGRIJKER DAN OOIT

De coronacrisis maakt het duidelijker dan ooit: mensen willen elkaar ontmoeten. Verbinden. Beleven. Daarom gaan de Gouden Giraffe Event Awards ook dit jaar door! Geen uitbundige awardshow, maar wel een belangrijke steun in de rug voor alle mensen en bedrijven die onverminderd blijven geloven in de kracht van live communicatie.

CORONAPROOF AWARDSHOW

Dit jaar is er gekeken naar wat er wél kan binnen de geldende maatregelen. Op 20 en 21 april pitchen de 70 ingezonden cases uit 2019 en 2020 zich aan een jury tijdens Learn from the Best. Er wordt onder andere ingegaan op doelstelling, concept en impact. Uiteraard gebeurt dit allemaal online. Vervolgens rijden op 30 april alle inzenders door de Gouden Giraffe Drive-thru bij DeFabrique. Hier worden de genomineerden bekend gemaakt. Begin mei trekken de organisatoren het land in om de winnaars bekend te maken.

Winnaars Gouden Giraffe
Gouden Giraffe
Winnaar Gouden Giraffe - Gouden Giraffe
Gouden Giraffe - Gouden Giraffe 2017
Gouden Giraffe - Gouden Giraffe 2017
Gouden Giraffe

NIEUWS!

DeFabrique host Gouden Girafe Drive-thru

Ook dit jaar brengen de Gouden Giraffe Event Awards een ode aan de creativiteit, effectiviteit en vindingrijkheid van het evenementenvak. Op 30 april rijden de inzenders door de Gouden Giraffe Drive-thru bij DeFabrique, waar de nominees bekend worden gemaakt. Lees verder >

Gouden Giraffe - Impactvolle events

Breng nu jouw stem uit!

Naast de juryprijzen in verschillende categorieën kan er tijdens de Gouden Giraffe Event Awards 2021 ook weer gestemd worden voor de publieksprijs. Deze prijs wordt uitgereikt aan het meest creatieve eventconcept. Wat dat is? Dat bepaal jij! Breng je stem uit > 

Gouden Giraffe DeFabrique