Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Service & Faciliteiten

Techniek

Een evenement zonder techniek is bijna niet meer voor te stellen. De kwaliteit van een congres of corporate festival valt of staat met de juiste inzet van licht, geluid en digitale ondersteuning. Omdat we jou zoveel mogelijk willen ontzorgen, volgen we innovaties op de voet en beschikt onze locatie over professionele apparatuur en personeel.

Techniek - top 10 best gelezen artikelen van 2021

Up-to-date technische faciliteiten

Een geslaagd evenement begint met een goede basis. Onze locaties zijn daarom standaard voorzien van:

LED-verlichting | Elke gewenste sfeer in een handomdraai
70% besparen op het energieverbruik én in een handomdraai alle gewenste kleurencombinaties maken? Dat klonk ons als muziek in de oren. Onze partner Bijman Audiovisueel installeerde daarom 248 Robe Robin Parfect 100 RGBW LED armaturen. Met twee knoppen regelen we de intensiteit en het kleurenwiel met 237 kleuren, zodat we in no-time elke ambiance kunnen creëren in onze industriële locatie. Het vervangen van de kleurfilters in armaturen is definitief verleden tijd, wat productieteams veel tijd bespaart.

HD-beamers | Haarscherpe presentaties verzekerd
Met onze HD-beamers zijn haarscherpe presentaties verzekerd! Deze krachtige laserprojectoren bevatten de nieuwste techniek en zijn onderhoudsvrij, zodat we dag in, dag uit dezelfde hoge kwaliteit kunnen garanderen.

Internet | In één klik online
Onlangs kreeg ons internet een flinke upgrade: van 1gig naar 10gig. Of je nou een hybride evenement, interactieve sessie of een 24-uurs hackathon organiseert voor een grote groep: ons netwerk is er klaar voor!

In elke ruimte is uiteraard draadloos internet beschikbaar, Wireless-AC of Wireless-AX. Daarnaast is het altijd mogelijk om één of meerdere bekabelde verbindingen te krijgen. Onze glasvezel internetverbinding is veilig en snel geregeld door een van onze moderne netwerkcontrollers die ervoor zorgt dat je binnen een paar seconden online bent! De maximale netwerksnelheid is 1 gigabit per seconde! Als je wifi gebruikt, maak je verbinding met een van onze 60 moderne access points van Ruckus Wireless met een maximale wifisnelheid van 450 mbit per seconde.

glasvezel internet techniek

Continuïteit in kwaliteit

Het is niet eenvoudig om licht en geluid goed af te stemmen in een industriële locatie. Daarom werkt DeFabrique al jaren samen met Bijman Audiovisueel. Zo kunnen we garanderen dat met high-end licht, beeld en geluid jouw audiovisuele boodschap optimaal wordt overgebracht.

Maximaal ontzorgen

Wij houden ervan om jou zoveel mogelijk te ontzorgen. Heb je een extra microfoon of een beamer nodig? Of droom je van een scherm van 10 meter breed voor je plenaire presentatie? Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij regelen het voor je. Ook het inrichten van event-apps doen we graag voor je. Er is altijd een technische professional op locatie.

Nieuwste van het nieuwste

Wij kijken graag vooruit: wat zijn de technische trends die eventmanagers en evenementenbureaus kunnen helpen om meerwaarde te creëren voor hun klanten?