Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Hackathon

Impressie
Hackathon

Innovatie forceren en jong talent aantrekken

Je organisatie is dringend op zoek naar creatieve en innovatieve concepten. Er liggen genoeg ideeën op de plank, maar je wilt ook de klant in het proces betrekken. Jong talent enthousiasmeren voor de organisatie is een pre en als dit evenement intern een veranderproces teweeg brengt, dan heb je het helemaal gemaakt. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Heel eenvoudig: organiseer een hackathon!

Onuitwisbare indruk

Een hackathon is een evenement met de energie van een start-up. Het heeft dezelfde ruimte nodig als een groot congres en gaat vaak de hele nacht door. Wat voor locatie daarbij past? Eentje die een onuitwisbare indruk achterlaat. Wij geloven dat industrieel erfgoed dat doet. Met ruim 20 industriële ruimtes kunnen we eindeloos variëren en combineren en de ideale setting creëren voor jouw hackathon.

Lees meer

Internet | In één klik online

Internet is als water uit de kraan; een basisvoorziening voor zowel eventmanagers als bezoekers. Onze glasvezel internetverbinding is veilig en snel geregeld door een van onze moderne netwerkcontrollers, die ervoor zorgt dat je binnen een paar seconden online bent! De maximale netwerksnelheid voor een vaste kabelverbinding is 1 gigabit per seconde! Als je wifi gebruikt, maak je verbinding met een van onze 60 moderne access points van Ruckus Wireless met een maximale wifisnelheid van 450 mbit per seconde.

daarom!

  • Professioneel team met ruim 20 jaar ervaring
  • Industrieel pand met liefde gerestaureerd
  • Razendsnel wifi
  • Mogelijkheid tot overnachten
  • Eersteklas faciliteiten
  • Uitstekend bereikbaar met OV en via A2
  • 700 gratis parkeerplaatsen

Plan jouw perfecte
evenement!

Plaats een optie

Je kunt ook direct een vrijblijvende optie plaatsen.
We nemen dan snel contact met je op.

Plaats een optie
Unconference - Unconference organiseren - Unconference Playbook - Hackathon
Sterke hackathon - hackathon
Design Thinking - Interne Evenementen organiseren - Hackathon
Hackathon
Intern evenement organiseren
Hackathon - Perserij