Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Organisatie

Missie & Visie

Waarom DeFabrique?

De fabrieken van de twintigste eeuw zijn als de kathedralen van de vroege Middeleeuwen: een historische mijlpaal en een voorbeeld voor velen. De industriële revolutie bracht ons in rap tempo onvergetelijke vooruitgang. Die innovatiedrang en het bijbehorende industriële erfgoed inspireert ons tot de dag van vandaag om net zoveel impact te maken.

We willen het leven van mensen verrijken en we geloven dat industrieel erfgoed dat mogelijk maakt. Industrieel erfgoed laat een onuitwisbare indruk achter; het maakt ervaringen memorabel.

Zodra we de hoek om lopen bij de Van Eckstraat en in de Kalverstraat de eerste zonnestralen over de robuuste details van de oude mengvoederfabriek zien schijnen, weten we het: dit is een locatie met ongekende mogelijkheden.
Dit is DeFabrique. Spannend, Memorabel, Uniek.

DeFabrique organiseert en faciliteert evenementen in een karakteristieke mengvoederfabriek, die is herbestemd tot evenementenlocatie met moderne faciliteiten.

Na een bezoek aan DeFabrique hebben onze gasten iets ervaren, gezien, geproefd en meegemaakt dat ze willen delen.

Ons team vindt zichzelf elke dag opnieuw uit en krijgt een kick van het herbestemmen van ruimtes, het hergebruiken van materialen, het creëren van een karakteristieke sfeer en het verrassen van mensen.

De kernpunten van DeFabrique

  • Duurzaam herbestemmen van industrieel erfgoed.
  • Bieden van werkgelegenheid en ontwikkelingskansen.
  • Continuïteit in kwaliteit, passie en werksfeer.
  • Focus op innovatie.
Pand - Haak
Pand - Close-Up
Pand - Deurnummer

Onze visie

Continu in beweging
DeFabrique anticipeert op nieuwe kansen. Doordat we onze producten en diensten continu innoveren, blijft DeFabrique interessant voor onze opdrachtgevers, leveranciers en medewerkers.

No-nonsense advies
Meer dan ooit hebben onze opdrachtgevers behoefte aan betrouwbaar, no-nonsense advies bij het organiseren van kwalitatieve evenementen. DeFabrique zet iedere dag haar kennis en ervaring optimaal in om organisatoren te helpen optimaal rendement te behalen uit hun evenement.

Tijdens een samenwerking met DeFabrique mag een opdrachtgever verwachten dat DeFabrique initiatief toont, verantwoordelijkheid neemt en adviseert over het concept, de voorbereiding, productie en uitvoer van het evenement.

Beleving staat voorop
De toenemende rol van technologie verandert de beleving van onze gasten voorgoed. DeFabrique volgt de innovaties op de voet, zodat evenementen altijd zijn voorzien van de nieuwste technische hoogstandjes, zoals duurzame LED verlichting en livestreaming.

Trots familiebedrijf
DeFabrique is met trots een familiebedrijf dat onderneemt voor huidige en toekomstige generaties. Dit verklaart onze langetermijnstrategie en duurzaam karakter.

Normen & waarden van DeFabrique

  • Eerlijk en betrouwbaar. We komen onze afspraken na.
  • Groot geworden door als één team te werken.
  • Gastvrij. Ons motto: Behandel je gast zoals je zelf behandeld wilt worden.
  • Veilig. We letten op de veiligheid van onze collega’s en gasten.