Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Organisatie

Werkwijze

Tijdens een samenwerking met DeFabrique mag een opdrachtgever verwachten dat DeFabrique initiatief toont, verantwoordelijkheid neemt en adviseert over het concept, de voorbereiding, productie en uitvoer van het evenement.
 

1. Locatiebezoek

We leiden je met liefde rond door onze karakteristieke evenementenlocatie. Plan een locatiebezoek en maak op een ontspannen manier kennis met de ruimtes, sfeer en werkwijze van DeFabrique. Afhankelijk van je evenement wordt er aandacht besteed aan het concept, de doelstelling en de invulling van je evenement. Is er een datum gekozen? Dan plaatsen wij vrijblijvend een optie, zodat je verzekerd bent van een passende locatie.

2. Offerte

Je kunt snel zelf een prijsberekening doen op de website. Op basis van je aanvraag en het locatiebezoek maken we een originele offerte voor je. Zodra de offerte is bevestigd, leggen wij de locatie vast en reserveren we catering, inrichting, techniek en facilitaire diensten.

Heb je de invulling van het evenement nog niet helemaal scherp? Dan kun je kiezen voor een locatiecontract. Daarmee leggen we de locatie voor de gewenste datum vast, maar laten we de invulling van het evenement nog open.

3. Voorbereiding

In de loop naar het evenement neemt onze producer contact met je op. Hij of zij beantwoordt alle vragen over de invulling van je evenement en kan op creatief en praktisch vlak meedenken. Allereerst maken we de grote lijn helder. Naarmate het evenement dichterbij komt, worden de details steeds belangrijker.

4. Productiebespreking

Ongeveer 14 dagen voor jouw evenement organiseren wij graag een productiebespreking. Afhankelijk van je evenement zal dit telefonisch of bij ons op locatie plaatsvinden. Tijdens de productiebespreking worden alle betrokken partijen en leveranciers uitgenodigd om het draaiboek door te nemen. Het doel is om ‘de puntjes op de i’ te zetten voor aanvang van het evenement.

5. Uitvoer

Op de dag van het evenement word je ontvangen door je eventmanager, jouw aanspreekpunt voor deze dag. Samen met je producer en eventmanager bespreek je het draaiboek en de laatste aandachtspunten. Je gasten worden ontvangen… het evenement kan beginnen!

6. Evaluatie

Na afloop van het evenement evalueer je kort met de eventmanager. Enkele dagen na je evenement neemt de accountmanager contact met je op om het voorbereidingstraject en de uitvoer met je te bespreken.