Stoere en robuuste livestreamstudio

Welkom in de Stoomerij! De voormalige driver achter de mengvoederfabriek zorgt er ook nu voor dat jouw evenement gesmeerd verloopt. De vroegere machinekamer is stoer, maar ook luchtig en uitnodigend door het grote hoeveelheid daglicht. De studio is ingericht als industriële huiskamersetting en geschikt voor sessies t/m 3 sprekers tegelijk op het podium. Heb je grotere plannen? Dan is de Studio XL wat voor jou. Zet de toon voor jouw online beleving.

Lees meer

TECHNIEK

Geen zorgen! We werken al jaren samen met professionele techniekleverancier Bijman Audiovisueel. Van tevoren zorgen we dat alles check, check, dubbelcheck is, zodat je tijdens de livestream niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Met high-end licht, beeld, geluid en betrouwbaar internet wordt jouw boodschap optimaal overgebracht. Meer weten over de technische specs? Download de brochure.

BEREIKBAARHEID

De livestreamstudio is centraal gelegen in Utrecht waardoor DeFabrique voor crew, sprekers en gasten uit alle windstreken perfect bereikbaar is. Via de A2 sta je in no-time op het parkeerterrein en vanaf station Maarssen is het een kwartiertje wandelen. 

FLEXIBILITEIT

Als de maatregelen het toelaten kun je altijd uitbreiden naar een hybride of fysiek evenement. Met 21 loodsen, silo’s en hallen op meer dan 10.000 M2 is er alle ruimte voor jouw perfecte evenement.

daarom!

  • Professioneel en proactief team met ruim 15 jaar ervaring
  • Industriële, unieke setting
  • Ontzorgd door professionele techniekleverancier
  • Betrouwbaar internet
  • Mogelijkheid uitbreiden naar hybride of live
  • Uitstekend bereikbaar via A2 en met OV
  • Sessies worden altijd opgenomen

Plan jouw perfecte
evenement!

Plaats een optie

Je kunt ook direct een vrijblijvende optie plaatsen.
We nemen dan snel contact met je op.

Plaats een optie
Online evenement organiseren
Studio
Studio
Studio
Studio