Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Livestream

Chaos in de Orde

  • 245 online deelnemers
  • 2 dagvoorzitters
  • 4 sneltekenaars
  • 9 sprekers
  • 2 livestreamlocaties

Hét creatieve werkfestival

Chaos genoeg dit jaar! Een bruisend festival op locatie zat er voor deze tweede editie niet in, maar voor initiatiefnemer Rachel Lévi was er geen twijfel mogelijk: Chaos in de Orde gaat door! “Het werkfestival staat voor vernieuwing en innovatie dus waarom wachten? Want: juist nu is er behoefte aan verbinding en innovatiekracht.” Organisatievernieuwers (in de dop) kwamen ONLIVE samen om te luisteren naar keynotes van creatieve denkers en vooral om zelf aan de slag te gaan tijdens workshops en activiteiten.

OVER CHAOS IN DE ORDE

Werkfestival Chaos in de Orde is een initiatief van Huis van Verbeelding en bedoeld voor organisatievernieuwers (in de dop) die willen veranderen, innoveren en een positieve beweging op gang willen brengen binnen hun organisatie.

Festivalsfeer: ook online

Juist nu was het neerzetten van een festivalsfeer onmisbaar. Rachel: “Een prikkelende omgeving is essentieel, omdat het helpt anders te denken.” Chaos in de Orde deed er alles aan om bezoekers vanaf de bank het festivalgevoel te laten ervaren. Voorafgaand aan het evenement kregen zij een pakket thuisgestuurd met lekkers en inspiratiemateriaal. Verder speelde de techniek een grote rol bij het overbrengen van de festivalsfeer. Sessies werden gestreamd vanuit verschillende locaties met elk hun eigen dagvoorzitter, zo konden bezoekers zich toch virtueel door de locatie verplaatsen. Via het online eventplatform kon je onder andere je eigen programma samenstellen en meepraten via de chat. De sessies waren interactief ingericht, maar ook werd er tijdens een gymtermezzo alles aan gedaan om de mensen thuis scherp te krijgen na de lunchbreak. Om de cirkel helemaal rond te maken kon je tijdens de borrel gelijkgestemden ontmoeten via de borrelapp.

Het is heel vreemd om in een lege zaal, met een batterij schermen en technici tóch connectie te maken met mensen thuis. We hebben er alles aan gedaan om dat mogelijk te maken. Gelukkig waren de deelnemers nét zo gedreven als wij om er samen een feestelijke, energieke dag van te maken. Zo’n festival maak je samen.
Rachel Lévi (Initiatiefnemer Chaos in de Orde)
Rachel Lévi (Initiatiefnemer Chaos in de Orde)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Inspiratie voor innovatie

Wie kunnen het publiek nou beter inspireren dan creatieve denkers en rolmodellen voor innovatie? De line-up was divers: 9 sprekers deelden hun prikkelende ideeën en hielpen out of the box en geestverruimend denken. Welke sessies je bijwoonde? Dat bepaalde bezoekers zelf. Rob Urgert ging bijvoorbeeld in op de vraag: hoe krijg je een geniaal idee in 30 minuten? Of wacht dacht je van een sessie over humor op de werkvloer? Of toekomstdenken voor beginners? Er was een prikkelende sessie voor iedereen! Gelukkig hoefden de sprekers ook niet alleen tegen een camera te praten. Het publiek was namelijk op schermen voor ze te zien, zo kon er toch op afstand interactie plaatsvinden.

Fotografie door: Joni Israeli 

Chaos in de Orde - online evenement organiseren - Perserij - Congres
community management - Chaos in de Orde
Chaos in de Orde
Chaos in de Orde
Chaos in de Orde
Chaos in de Orde
Monique Koot
Carlien Winter
Martin Bogaerds