Het puntdak en de stoere vide zijn dé eyecatchers van de Copraloods. De livestreamstudio kenmerkt zich dan ook door de robuuste, industriële look met een hoog high-tech gehalte. De finishing touch van de studio bepalen we samen: ga je voor een strakke of juist sfeervolle, warme setting? De studio is geschikt voor sessies tot 5 personen tegelijk op het podium. Laat opdrachtgevers, werknemers en partners zien dat je klaar bent voor de toekomst.

Lees meer

TECHNIEK

Studio XL is geschikt voor complexe online evenementen. Beleving gegarandeerd! De mogelijkheden zijn eindeloos en een professioneel techniekteam is aanwezig om jou te ontzorgen. Met high-end licht, beeld, geluid en betrouwbaar internet wordt jouw boodschap optimaal overgebracht en interactie gestimuleerd. Meer weten over de technische specs? Download de brochure.

BEREIKBAARHEID

De livestreamstudio is centraal gelegen in Utrecht waardoor DeFabrique voor crew, sprekers en gasten uit alle windstreken perfect bereikbaar is. Via de A2 sta je in no-time op het parkeerterrein en vanaf station Maarssen is het een kwartiertje wandelen. 

FLEXIBILITEIT

Als de maatregelen het toelaten kun je altijd uitbreiden naar een hybride of fysiek evenement. Met 21 loodsen, silo’s en hallen op meer dan 10.000 M2 is er alle ruimte voor jouw perfecte evenement.

daarom!

  • Professioneel en proactief team met ruim 15 jaar ervaring
  • Unieke industriële & high-tech setting
  • Ontzorgd door professionele techniekleverancier
  • Betrouwbaar internet
  • Mogelijkheid uitbreiden naar hybride of live
  • Uitstekend bereikbaar via A2 en met OV
  • Sessies worden altijd opgenomen

Plan jouw perfecte
evenement!

Plaats een optie

Je kunt ook direct een vrijblijvende optie plaatsen.
We nemen dan snel contact met je op.

Plaats een optie
Studio XL
Studio XL
Studio XL