Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

ONLINE AWARDSHOW

Beauty Award

  • 3 categorieën
  • 7 awards
  • 1300 online gasten
  • 1 band
  • 5 juryleden

Prestigieuze vakprijzen

Op 25 april vond dé jaarlijkse vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten en -salons plaats: de Beauty Award. Leveranciersorganisatie Beauty Trade Professionals zet zich op vele fronten in voor de professionalisering van de beautybranche, waaronder met deze awardshow. Inmiddels is zij uitgegroeid tot de grootste beauty vakprijs in de branche. Een onafhankelijke jury reikt zeven awards uit aan de beste schoonheidsspecialisten en -salons van Nederland. Dit jaar geen fysiek feest, maar wel een spetterende online uitreiking in gala-stijl. Aan prachtige jurken, torenhoge hakken, perfect gekrulde haren en oogverblinde make-up geen gebrek. 

OVER BEAUTY AWARD

Dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche.

KROON OP JE WERK

Het winnen van een Beauty Award is de droom voor veel beauty professionals. Een kroon op je werk! Deelnemers worden onder andere getoetst op vakinhoudelijke kennis, ondernemerschap, bedrijfsvoering, marketing en communicatie en visie op het vak. De prijzen vallen in de categorieen: Newcomer of the Year, Schoonheidsspecialist van het jaar regio Noord, Midden/Oost, Zuid & West. Daarnaast worden er twee awards uitgereikt voor Schoonheidssalon van het jaar: groot & klein. De genomineerden belden in en waren op het moment suprême te zien op het grote scherm. Eindelijk kregen ze antwoord op die ene brandende vraag: val ik in de prijzen? Via een scherm of niet: de oprechte blijdschap en emotie was voelbaar!

DeFabrique heeft ons in alle opzichten positief verrast. Het team wist ons programma en onze wensen snel en concreet door te vertalen naar een transparante offerte. Het contact verliep soepel en er was veel aandacht voor alle details. Alles was steeds op tijd en conform afspraak, heel prettig! De studio is zeer compleet uitgerust en heeft weinig extra’s nodig. Het online platform faciliteerde extra exposure voor onze sponsors en interactie met onze bezoekers. We hebben hiervoor de digitale photobooth ingezet die veelvuldig gebruikt is! Op social media ging het helemaal los met positieve berichten van bezoekers. Het evenement heeft alle verwachtingen overtroffen en we kijken terug op een zeer geslaagde editie!
Keren Bercovitz (Organisatie Beauty Award)
Keren Bercovitz (Organisatie Beauty Award)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

FEEST VANUIT HUIS

Ondanks dat COVID-19 het rode loper moment voor de beautyprofessionals en -liefhebbers verpestte, had de organisatie een mooie verrassing in petto. Een virtuele rode loper! Op het online eventplatform van Bijman Audiovisueel konden de spetterend uitziende gasten zich via de photobooth vastleggen. Deze foto’s werden gedeeld op de social wall en konden gasten zelf op hun social media delen. Studio XL was feestelijk aangekleed en de band The Originals stond klaar om wat swingende deuntjes de huiskamers in te sturen. Ondanks dat deze editie er anders uitzag dan gepland, is de organisatie overladen met positieve reacties. 

 

Fotografie: Nico Alsemgeest & Videografie: Kino Media Company

Beauty Award
Beauty Award
Beauty Award
Beauty Award
Beauty Award
Beauty Award
Monique Koot
Rochelle Scholtens
Robin Arlar