Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

LIVESTREAM

LabourLaw United

  • 4 stages
  • 3D omgeving
  • 5 juridische verenigingen
  • 1.100 online bezoekers
  • 4 break-out rondes
  • 32+ sprekers

Grootste online arbeidsrechtcongres

Nooit eerder werd arbeidsrecht als rots in de branding zo op de proef gesteld als in 2020: het COVID-19 jaar. Om het nieuwe jaar goed in te luiden werden juridische professionals in februari uitgenodigd voor het digitale congres: LabourLaw United – (Wetboek van) Werk na crisis?!, live uitgezonden vanuit DeFabrique. Vijf juridische verenigingen bundelden hun krachten met organisator MR. in opleidingen om het grootste digitale arbeidsrechtcongres ooit neer te zetten. Een dag vol inspiratie en motivatie!

OVER LABOURLAW UNITED

Het congres der congressen van het arbeidsrecht. Vijf juridische verenigingen - VAAN, VvA, VJAA, Levensbach instituut en VA&R - bundelen hun krachten om te inspireren en motiveren. De organisatie was in handen van MR. in opleidingen.

3D-omgeving

Het online evenement deed elke ZOOM-Skype-Teams-Slack-#ikhaatonlinewebinar-sessie verbleken. Een ticket voor LabourLaw United opende digitaal de deuren van DeFabrique. In een 3D-omgeving kwam onze industriële locatie tot leven. Zo kregen de juridische professionals vanaf hun eigen (thuis)werkplek toch het gevoel van de evenementenlocatie mee. Na de plenaire opening konden zij zich verplaatsen tussen vier stages, elk gehost door één van de juridische verenigingen en met een eigen look & feel.

Het veelvuldige contact, meedenken binnen het concept, alles bespreekbaar maken, zich in de klant kunnen verplaatsen zijn zaken die je aantreft met DeFabrique als eventpartner. Op de dag zelf was alles keurig verzorgd, erg fijn bij zo'n groot event waar je live gaat uitzenden vanuit 4 podia tegelijk. In deze ook nogmaals mijn persoonlijke dank aan Carmen en Rochelle voor de fijne samenwerking en de vele contactmomenten.
Leon Pollaert (General manager MR. in opleidingen
Leon Pollaert (General manager MR. in opleidingen

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Inhoud & fun

Aan inhoudelijke sessies geen gebrek tijdens LabourLaw United. Tijdens 4 break-outrondes konden de 1.100 bezoekers kiezen uit de meest uiteenlopende subsessies. Denk hierbij aan: Procederen in Hoger Beroep in Arbeidszaken, Brexit en arbeidsrechten tot aan Equal Gender Pay. Daarnaast was er ook ruimte voor ontspanning met film, muziek en kleinkunst. Gasten konden er tijdens een ronde ook voor kiezen om digitaal neer te ploffen in de bioscoopzaal, waar video’s van De Kleine Komedie werden getoond. En halverwege het congres trad booming songwriter Froukje op. De dag werd afgesloten met een debat over de toekomst van werk. Dankzij de geweldige reacties is de organisatie op dit moment bezig met het opzetten van het volgende evenement: LabourLaw United TV.

Fotografie: Liesbeth Dingemans

LabourLaw United DeFabrique
LabourLaw United DeFabrique
LabourLaw United DeFabrique
LabourLaw United DeFabrique
LabourLaw United DeFabrique
LabourLaw United DeFabrique
Carmen Meems
Rochelle Scholtens
Robin Arlar