Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

ONLINE EVENEMENT

Joint Informatievoorziening Commando (JIVC)

  • 8,6 als beoordeling
  • 1.565 online gasten
  • 4 livestreamstudio’s
  • 5 uur durend programma
  • 1 online platform
  • 15 break-outsessies

IT-WERKCONFERENTIE

IT is een essentieel wapen voor het Ministerie van Defensie. Dagelijks werken JIVC’ers samen aan een veilige en flexibele digitale omgeving. Dit loopt uiteen van bijvoorbeeld: communicatiemiddelen op schepen, telefoons en tablets voor militairen op missie tot de bediening van wapensystemen en het onderhouden van werkplekken. Tijdens de online IT-werkconferentie van het Joint Informatievoorziening Commando werd zowel het kantoor als de operatie uitgenodigd voor een middag vol kennisdeling, maar vooral om verbinding te creëren. Het thema was “Get connected!” en dat is gelukt! 1.565 collega’s kwamen online samen voor een interactieve middag vol inspirerende sprekers en interessante break-outsessies. 

OVER JOINT INFORMATIEVOORZIENING COMMANDO:

Joint Informatievoorziening Commando (JIVC), onderdeel van Defensie Materieel Organisatie (DMO), is hét IT-bedrijf van Defensie. Zij zorgen ervoor dat burgers en militairen elk moment van de dag krachtig en effectief kunnen samenwerken. Zowel in Nederland als op missies.

GET CONNECTED

Van ‘Verbinden met de ander’ tot ‘Burgers en militaireneen topteam’: in vier break-outrondes konden gasten de meest uiteenlopende sessies bijwonen. Er waren vier livestreamstudio’s met elk hun eigen look&feel. Sprekers kozen van tevoren in welke ruimte zij wilden spreken om de kracht van het gesprek en de boodschap zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. FX Agency was hierin verantwoordelijk voor alles rondom content en regie. In Q&A-sessies was ruimte om vragen te stellen aan de presenterende collega’s, zo werden interactie en verdieping gestimuleerd. Na de sessies konden de deelnemers het gesprek op het online platform vervolgen.

Wow, wat een dag en wat een locatie! Van eerdere samenwerkingen wisten we al dat we op DeFabrique konden bouwen en dat bleek opnieuw: van voorbereiding tot uitvoering waren DeFabrique en haar partners flexibel, professioneel en meedenkend. En de sfeer tijdens onze overleggen was ook nog eens fantastisch. Kortom, de hele samenwerking was een feestje!
Thialda Tabak (Projectleider en host IT-werkconferentie)
Thialda Tabak (Projectleider en host IT-werkconferentie)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

VEELZIJDIG PROGRAMMA

Naast het inhoudelijke programma werden JIVC’ers verrast met muziek, cabaret en beweging. De Tamboers en Pijpers van het Korps Mariniers openden het online evenement waarna Rob Urgent en Joep van Deutekom het publiek meenamen in een quiz vol kennis en humor. Halverwege de IT-werkconferentie was het tijd om van je stoel te komen en mee te doen aan de bootcamp of buiten van de natuur te genieten. De succesvolle dag werd swingend afgesloten met de steelband van de Tamboers en Pijpers, een mooie verwijzing naar de wereldwijde inzet van JIVC.

Joint Informatievoorziening Commando (JIVC)
Joint Informatievoorziening Commando (JIVC)
Joint Informatievoorziening Commando (JIVC)
Joint Informatievoorziening Commando (JIVC)
Joint Informatievoorziening Commando (JIVC)
Joint Informatievoorziening Commando (JIVC)
Carmen Meems
Marleen van der Hoek
Robin Arlar