Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Livestream

Business Class

  • 4,3 vd 5 sterrenbeoordeling
  • 350 ondernemers
  • 5 sprekers
  • 3 workshops
  • 2e editie
  • 1 podcaststudio

Ready for take-off?

Nieuw jaar. Nieuwe doelen. Nieuwe energie. 350 online ondernemers gingen voor een vliegende start van het nieuwe ondernemersjaar tijdens Business Class 2021. Gedurende het ondernemersevent van Mailblue, Social Catch en The Social Brand stonden experts op het gebied van online marketing, branding, sales & social media klaar om ZZP’ers en MKB’ers te inspireren en motiveren om direct aan de slag te gaan met het vergroten van hun online zichtbaarheid. Vanwege de coronamaatregelen was de 2e editie van het evenement dit jaar volledig ‘up in the air’. Het programma werd gelivestreamd vanuit de Stoomerij.

OVER BUSINESS CLASS

Hét ondernemersevent voor een vliegende start van het jaar. Sinds 2019 bundelen MailBlue, Social Catch en The Social Brand hun krachten vanuit een gezamenlijke missie: ondernemers helpen aan online zichtbaarheid.

Online interactie

Als deelnemer kon je vanaf de bank genieten van de meest inspirerende talks en workshops over onderwerpen als: impactvolle video’s maken, de online marketing trends van 2021 en ondernemerschap. Vooraf werd het online publiek al verrast met een goodiebox aan huis. Elke goodie sloot aan bij een programma-onderdeel. Koffie en thee voor tijdens de virtuele koffiebreak, een selfiestick voor tijdens een keynote over video en ga zo maar door. Naast dat er gedurende de dag werd verwezen naar de goodiebox kwam de interactie op gang doordat sprekers vragen stelden aan de ondernemers. Er werd volop gechat en via de hashtag #BC2021 kon je met jouw foto terechtkomen op de social wall. Ook tijdens de borrel kon je via het eventplatform met elkaar connecten en mede-ondernemers ontmoeten.

Na een geslaagde eerste editie keerde het Business Class Event dit jaar terug in een nieuw jasje: 100% online. Het was even schakelen voor iedereen, maar wat hebben we weer een toffe editie neergezet en wat werd het online event goed ontvangen door bezoekers! Net als vorig jaar verliep de samenwerking met DeFabrique weer heel soepel en voelden we ons volledig ontzorgd. Op naar volgend jaar!
Manon van Vliet (Mede-eigenaar The Social Brand)
Manon van Vliet (Mede-eigenaar The Social Brand)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

#BC2021 On Air

Het voordeel van een online evenement organiseren? Alle talks en workshops zijn nog steeds terug te kijken! Niet alleen handig als je een aantal sessies hebt gemist, maar ook als je het Business Class event helemaal niet hebt kunnen bijwonen. Na aanschaf van een digitaal ticket is al het inspiratiemateriaal dan ook voor jou beschikbaar. Kun je er geen genoeg van krijgen? Dan heb je geluk! The Impact Makers Movement Podcasts interviewde alle sprekers na hun talk in een speciaal ingerichte podcastruimte. Deze gesprekken zijn terug te luisteren op platforms als Spotify. Dubbel zoveel inspiratie dus en voor de organisatie een leuke manier om content over het evenement te blijven delen. Als dat geen kick-start van het jaar is?!

Foto’s door: The Social Brand & DeFabrique

Business class livestream
Business class livestream
Business class livestream
Business class livestream
Business class livestream
Business class livestream
Daphne de Jong
Rochelle Scholtens
Martin Bogaerds