Nieuws 02/12

Gouden Giraffe Drive-Thru genomineerd voor Best Event Award World

De Gouden Giraffe Drive-Thru is genomineerd voor een internationale prijs! In het voorjaar hostten wij samen met partners als Eventbranche.nl en XSAGA een feestelijk, coronaproof concept waar bedrijven, merken en organisaties hoorden of ze met hun live moment genomineerd waren voor een award. Te gek dat dit evenement het heeft geschopt tot de finale van Best Event Award World.

OVER BEST EVENT AWARD WORLD

Best Event Award (BEA) World is een initiatief dat uitmuntendheid in evenementen en live communicatie over de hele wereld erkent en promoot. Dit jaar hebben maar liefst acht Nederlandse inzendingen het geschopt tot de finale van de BEA. 

Gouden Giraffe Best Event Award World

EEN HART ONDER DE RIEM

In een tijd van beperkingen keek de Gouden Giraffe Event Awards naar wat er wél kon. Juist nu was het een belangrijke steun voor mensen in het Nederlandse evenementenvak die onverminderd bleven en blijven geloven in de kracht van live, zowel fysiek als online. 70 ingezonden cases werden uitgenodigd om met de auto door een feestelijke Gouden Giraffe Drive-Thru te rijden. Tijdens zeven pitstops werden de genomineerden verrast, verbluft en verwonderd. Bovenal kregen ze antwoord op die ene vraag: zijn wij finalist? Zo was iedereen samen, maar toch in een eigen bubbel en op veilige afstand van elkaar.

ERKENNING 

De nominatie voor een Best Event Award World voelt als een geweldige erkenning. Onze eigen ‘hart onder de riem’. Op 14 en 15 december zal de Gouden Giraffe Drive-Thru het tijdens de online jurypitches in de categorie meeting, convention & incentive opnemen tegen grote bedrijven als Vodafone en eBay. Kunnen ze hier tegenop? Wie zal het zeggen. In 2017 is het de Gouden Giraffe Event Awards ook gelukt een award in de wacht te slepen.

Delen: