Nieuws 05/09

Terugblik Eredivisie Awards: feestelijke live productie in DeFabrique

Ben jij ook een voetbalfanaat? Je bent niet de enige. Terwijl het nieuwe voetbalseizoen alweer van start is, werd er afgelopen dinsdag nog even teruggeblikt op 2021. Op 30 september 2022, vond de Eredivisie Awards plaats in DeFabrique. Op deze avond werden zowel voetbalmannen- als vrouwen geëerd voor hun geweldige prestaties. Heb je het gemist? Geen zorgen, wij hebben de hoogtepunten voor je samengevat.

 

Eredivisie Awards

Dit jaar vond de uitreiking – van maar liefst negen Eredivisie Awards – live plaats in DeFabrique. Daarnaast werd het evenement uitgezonden door ESPN. Presentatoren Jan Joost van Gangelen en Fresia Cousiño Arias namen het publiek mee in deze feestelijke uitreiking. Ondanks dat er awards werden uitgereikt op basis van statistieken en trainers, hadden fans ook de macht in handen. Zij konden stemmen op het beste doelpunt van het jaar. Het was een feestelijke en emotionele avond, waar we met plezier op terugkijken.

Eredivisie Awards Live
Foto: Nathan Reinds // www.nathanreinds.nl voor Brand New Live

De winnaars

Of je nu in de uitzending zat of voor de tv, de spanning was om te snijden. Want iedereen wil natuurlijk weten, wie welke prijs binnen sleept. Om het voor jou makkelijk te maken hebben wij alle winnaars op een rij gezet:

De grote winnaars zijn Jurriën Timber en Fenna Kalma die maar liefst twee prijzen wisten binnen te slepen. De Eredivisie Speler Van Het Jaar award werd uitgereikt door de familie van Jurriën Timber. Zijn moeder gaf een speech, wat voor een speciaal moment zorgde. Daarnaast was het een mooi en emotioneel moment om Sébastien Haller, de Willy van der Kuijlen trofee in handen te zien nemen. Na de ontdekking van een tumor en een zware periode door het behandelingsproces, stond hij hier tijdens de uitzending strijdbaar en positief.




 

DeFabrique events

Innovatie en ontwikkeling vinden we bij DeFabrique belangrijk. Dus toen wij tweeënhalve maand geleden de aanvraag ontvingen voor de Eredivisie Awards, waren we meteen enthousiast. Dit is een evenement dat anders is dan een beurs of congres, waardoor het organiseren hiervan een leuke uitdaging is voor ons team. We zijn trots dat we deze productie met verschillende partijen hebben neergezet. 

‘’Na deze live productie kijken we uit naar nieuwe evenementen, producties en samenwerkingen. Zien we je snel?’’

 

Foto’s door: Nathan Reinds in opdracht van Brand New Live

Delen: