Nieuws 25/05

DeFabrique en The Food Line-up halen ambacht terug met unieke samenwerking

DeFabrique gaat samenwerken met The Food Line-up, een duurzaam en creatief cateringsbedrijf dat helemaal past binnen de kernwaarden van DeFabrique. Voor opdrachtgevers en gasten van DeFabrique presenteren zij een nieuw foodconcept met een unieke belevenis.

Ambacht in ‘De Werkplaats’

DeFabrique en The Food Line-up brengen samen het ambacht terug. Samen hebben ze ‘De Werkplaats’ ontwikkeld. ‘De Werkplaats’ is een plek waar het ambacht van eten en drinken centraal staat. In ‘De Werkplaats’ zullen verschillende keukens en concepten ontwikkeld worden: van gildes met verschillende streetfoodgerechten tot een atelier van chefs die sitting diners gaan serveren. Het is een plek die een podium zal bieden aan ondernemers uit omgeving Utrecht en waar geëxperimenteerd kan worden.

DeFabrique The Food Line-up
DeFabrique Evenementenlocatie en The Food Line-up halen ambacht terug met unieke samenwerking

‘De Werkplaats’ zet vakmanschap vooraan, en een eerste onderdeel hiervan zijn de gildes: ieder gilde heeft zijn eigen chef en specialisme. Het eten wordt geserveerd vanuit unieke counters, waarbij je het verhaal achter ieder gilde kan leren kennen. De laatste handelingen worden voor de neus van de gasten gedaan. Gasten kunnen op deze manier de lekkerste streetfoodgerechten leren kennen. Van oer-Hollands tot aan andere bijzondere wereldkeukens.

Samen voor duurzaamheid

The Food Line-up heeft net als DeFabrique duurzaamheid hoog in het vaandel staan en is als eerste cateraar van Europa B Corp gecertificeerd. B Corp is een keurmerk voor erkenning van je positieve, inclusieve en duurzame impact op mens en milieu als bedrijf. In ‘De Werkplaats’ vindt men dit terug. Op een aantrekkelijke manier worden mensen verleid met heel lekker eten gemaakt door vakmensen. Extra lekker is ook nog eens dat het grootste gedeelte van het assortiment plantaardig is, dat vlees en vis van duurzame oorsprong zijn en dat food waste geminimaliseerd wordt door het menu precies af te stemmen op de behoefte van de gasten. De gildes staan voor kwaliteit, duurzaamheid en beleving: en dat is nu precies wat DeFabrique belangrijk vindt.

Delen: