Nieuws 15/04

DeFabrique lanceert jubileummagazine

Een dubbel feestjaar: het leek door Corona stilletjes voorbij te gaan. Maar niks is minder waar, want DeFabrique lanceert vandaag haar jubileummagazine. Een ode aan honderd jaar geschiedenis. Initiatiefnemer Jan van Eck en mede-eigenaar Allart van Eck nemen het eerste exemplaar in ontvangst. Ook jij kunt er één ontvangen!

VERRASSING! 

In 2021 bliezen we als evenementenlocatie twintig kaarsjes uit en vierde het oude fabriekspand haar honderdjarig jubileum. Vanwege het coronavirus was een groot feest voor buurtbewoners, medewerkers en relaties helaas niet mogelijk. Jan vertelt: “Wat kan er dan wel? Vroegen we ons af. Onze gasten zijn altijd benieuwd naar de historie van het pand en waarom de oude fabriek is uitgegroeid tot een evenementenlocatie. Naast deze behoefte willen we zelf ook dat de geschiedenis van deze plek bewaard blijft. De geschiedenis van de oude lijnolie- en mengvoederfabriek is vanaf dag één de basis voor onze dagelijkse bedrijfsvoering. Daarom hebben we het afgelopen jaar gebruikt om honderd jaar geschiedenis in kaart te brengen.”

Jubileummagazine DeFabrique

JUBILEUMMAGAZINE VOL VERHALEN

In dit magazine reis je mee door een eeuw aan geschiedenis en ontdek je hoe de oude lijnolie- en mengvoederfabriek UTD uitgroeide tot toonaangevende evenementenlocatie. Lees alles over de historie van het pand, de beginjaren van DeFabrique, interviews met oud UTD-werknemers, de historie van de silo’s, hallen en loodsen, circulair bouwen én ontdek de schoonheid van verval. Klik hieronder om een online magazine te ontvangen. 

Ja, ik wil het magazine ontvangen

 

Delen: