Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Awardshow

Gouden Giraffe 2017

  • 15 genomineerden
  • 3 revoluties
  • 5 gouden giraffes
  • 2 publieksprijzen
  • 220 m2 zwarte loper
  • 1 lopende band

Avond met een gouden randje

Ook dit jaar hostte DeFabrique dé eventawardshow van Nederland. Maar hoe verras je de crème de la crème van de Nederlandse evenementenbranche? In nauwe samenwerking met organisator Eventbranche.nl en D&B Eventmarketing en diverse partners en sponsoren zoals Bijman Audiovisueel en PartyRent ontwikkelden de organisatie een concept dat marketeers bij zou blijven. Met als thema #jointheLIVErevolution werd de Gouden Giraffe 2017 veel meer dan enkel een awardshow.

OVER DE GOUDEN GIRAFFE

De Gouden Giraffe is een prijs voor bedrijven en organisatiebureaus die impact maken op het gebied van live events. Tijdens de jaarlijkse awardshow worden in vijf categorieën de beste evenementen van Nederland beloond met een Gouden Giraffe.

Revolutionair diner

Na de drukbezochte pitchmiddag, waarop de 15 genomineerden in hoog tempo hun verhaal deden voor de jury, was het tijd om de geschiedenis te herleven. Tijdens het diner maakten gasten een tijdreis langs verschillende revoluties. Vanuit de ene ruimte kwamen de geluiden van niet-geoliede machines en schurend ijzer van de Industriële Revolutie je kant op. Maar dat niet alleen: via een tien meter lange lopende band rolde het diner in conserveren blikjes de marketeers zo tegemoet. Je viel van de ene in de andere revolutie, want uit een andere hoek klonken de overwinningskreten van de Dolle Mina’s in de Seksuele Revolutie. Ook bracht de Cubaanse Revolutie gasten even in exotische sferen. Omgeven door groen werden de smaakpapillen gestreeld door vers gerookte zalm en vegetarische nacho’s.

‘De Gouden Giraffe Event Awards is als koken voor onze chef-koks’, zei onze traject- en conceptpartner D&B Eventmarketing terecht. Wij willen dat de Gouden Giraffe een beetje van ons allemaal is. Het is een showroom voor ons vak! De locatie die dan durft te zeggen: ‘wij durven onze nek uit te steken en willen juist dát event hosten’, om vervolgens in cocreatie met alle partners tot een 8 als waardering te komen, dan ben je een hele goede en kwalitatieve locatie!
Sjoerd Weikamp (Eigenaar Eventbranche.nl)
Sjoerd Weikamp (Eigenaar Eventbranche.nl)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Meer dan een awardshow

Het is tijd voor #jointheLIVErevolution. De Gouden Giraffe 2017 zette dit statement kracht bij en toonde 500 eventprofessionals de kracht van eventmarketing en live communicatie. De genomineerden betraden onder luid applaus van het publiek de zwarte loper in de Copraloods. Tijdens de prijsuitreiking werden awards toegekend aan de organisaties met de beste Interne Events, Congres, Brand Event en Relatie Event. Ook werden twee events beloond met een publieksprijs. Elke award werd op een spectaculaire wijze uitgereikt; van spetterende dansacts tot de speech van Danielle Braun over rituelen in het bedrijfsleven en de kracht van events hierbij. Ook de parade van de Brand Events wagens en Robot Pepper bouwden mee aan een geslaagd feestje. Een vlammend betoog kon tijdens deze revolutionaire avond niet ontbreken. Wat daarvoor nodig was? Enkel een krachtige speech, een zeepkist en een spreker. Laten we deze revolutie samen voortzetten! De winnaars vierden met de bezoekers het vak met een hoop confetti verder op de vloer.

Gouden Giraffe - Gouden Giraffe 2017
Gouden Giraffe 2017
Gouden Giraffe 2017
Impactvolle events
Gouden Giraffe 2017 - Impactvol evenement organiseren - Impactvolle events
Gouden Giraffe 2017
Gouden Giraffe 2017
Gouden Giraffe 2017
Gouden Giraffe 2017
Carmen Meems
Carlien Winter
Martin Bogaerds