Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Publieksfestival

De Leuke Winterfestival

  • 4 stages
  • 11 kerstbomen
  • 2 zonnebanken
  • 50 paar rolschaatsen
  • 1 lasergame-arena

Dans de winterdip weg

Het festivalseizoen is voorbij, maar dat betekent niet dat je toe hoeft te geven aan de ontwenningsverschijnselen. De Leuke Festival ging de winterdip tegen en verhuisde het festival naar binnen voor een speciale wintereditie. DeFabrique was op en top ‘s zomers in hartje winter. Zingen tot je schor was en dansen tot je voeten niet meer konden: je winterdepressie verdween als sneeuw voor de zon.

OVER DE LEUKE FESTIVAL

De Leuke is een terugkerend festival in omgeving Utrecht. Een feest der herkenning, een ode aan confetti en een polonaise zonder einde: dat is de Leuke Festival in een notendop

Zomerkriebels

Bij binnenkomst verdween je winterdip als sneeuw voor de zon, want vier stages zorgden voor een hartverwarmende eerste editie. Zomerliefhebbers konden hun geluk niet op! De zwoele deuntjes van onder andere Def Rhymz, DIO en Fresku kwamen vanaf het tropische podium en de mainstage je kant op. De palmbomen en de flamingo’s trouwens ook, want Kalvermelk 1 werd omgetoverd tot een tropische tuin. Was dit nog niet ‘s zomers genoeg? Met een bezoekje aan de zonnebank was je dagelijkse dosis vitamine D zo weer op pijl. Begonnen de kerstkriebels stiekem toch op te borrelen? Geen punt. In Silo 0 kon je kersthits meeblèren bij de karaoke, maar lekker hossen en meezingen met foute hits in de après-ski bar kon natuurlijk ook. Heel even was jij de ster.

DeFabrique en De Leuke: een match made in heaven! Dit is een typisch gevalletje van één en één maakt echt vier. Het is altijd fijn om samen te werken met DeFabrique. Alles is mogelijk en het antwoord ‘nee’ bestaat bijna niet. Iedereen is vriendelijk en de mogelijkheden zijn eindeloos. We hebben nog enkele van de positieve reacties van bezoekers van De Leuke Winterfestival op een rijtje gezet: ‘Als een kind in een snoepwinkel’, ‘Het is net the garden of Eden, maar dan wat industriëler’ en ‘Wat is het groot! Mijn stappenteller maakt overuren’.
Ninon Hofman (Producent Elevation Events)
Ninon Hofman (Producent Elevation Events)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Adrenalinejunkies opgelet!

Deden je voeten pijn van het dansen? Dat was je zo weer vergeten bij het zien van de rollerdisco. Zwieren, zwaaien, rollen en glijden geblazen. Hier werden je dansmoves pas echt op de proef gesteld. De Leuke Winterfestival had nog iets cools toegevoegd aan de timetable: lasergamen. Op welk festival zie je dat nou? Winnen was belangrijker dan meedoen in de lasergame-arena. Pak aan, pistool in de hand en gaan.

De Leuke Winterfestival
De Leuke Winterfestival
De Leuke Winterfestival
De Leuke Festival
De Leuke Winterfestival
Esmee Veldman
Carlien Winter
Martin Bogaerds