Blog 21/01

Prison Island is het ideale bedrijfsuitje voor liefhebbers van escape rooms

Escape rooms zijn hot. En terecht, want onder tijdsdruk ontsnappen uit een kamer door het oplossen van puzzels is een unieke beleving. Het is ook een ideale teambuildingsactiviteit. Eén nadeel: het maximum aantal deelnemers is lager dan 10. De Kartfabrique heeft sinds kort de oplossing. Prison Island biedt plek tot 100 personen in de 24 spelkamers die het concept rijk is. 

Op 17 december opende de Kartfabrique de deuren van Prison Island, een Zweeds spelconcept dat in rap tempo Europa verovert. Het cellencomplex daagt jong en oud uit om te ontsnappen door het oplossen van mentale en fysieke puzzels. De Kartfabrique speelt daarmee in op de real life game trend die een aantal jaar geleden met escape rooms is ingezet.

Onvergetelijk personeelsfeest

Wanneer iedereen is ontsnapt van Prison Island, kan er natuurlijk geproost worden op die overwinning in Grand Café Het Ketelhuis. Of ontdek een van de industriële ruimtes van onze oude mengvoederfabriek tijdens een onvergetelijk personeelsfeest.

Boordevol energie

Met de vrijgekomen energie bij Prison Island kan niemand wachten om de gepresenteerde targets te gaan halen. Voor de energiekelingen die nog niet uitgespeeld zijn, wacht een 600 meter lange kartbaan en de grootste lasergame-arena van Nederland. Prikkelender kan uw bedrijfsuitje niet worden…

Lees meer over Prison Island >

Prison Island

Prison Island

Prison Island

Delen: