Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres met awarduitreiking

Accenture Innovation Awards

  • 2500 gasten
  • 1 satellietwagen van RTLZ
  • 20 picknickbanken
  • 85 LED statafels
  • 1 Caterpillar

10 jaar Innovation Awards

Het grootste event voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten vierde dit jaar haar tiende jubileum. Voor de derde keer op rij werden de felbegeerde Blauwe Tulpen, Groene Tulp, Publieksprijs en titel van Innovator of the Year uitgereikt in DeFabrique. Het dagvullende programma, waarvoor alle ruimtes van onze locatie werden ingericht, was ook dit jaar weer een groot succes.

Over Accenture

Accenture is een internationaal organisatieadviesbureau dat diensten biedt voor management, technologie en outsourcing in verschillende industrie- en bedrijfstakken.

Food innovatie

DeFabrique daagt zichzelf graag uit, zeker als we de crème de la crème van de Nederlandse innovatiescene in huis hebben. Ditmaal innoveerden we op presentatiegebied en stelden we rond de middag Stuart de foodtrain voor aan het publiek. Rijdend door de menigte serveerden we zo de heerlijk belegde broodjes van de rolling lunch. Gezien het aantal filmpjes dat werd gemaakt, viel Stuart behoorlijk in de smaak.

Ik kijk terug op een geweldige tiende editie van de Accenture Innovation Awards, dankzij de 2500 gasten die energie en inspiratie brachten en door de inzet van Berber en haar team. Zowel de opbouw als de productie verliepen uitermate soepel! Echt te gek!
Susanne Ammerlaan (Innovation Event Manager Accenture)
Susanne Ammerlaan (Innovation Event Manager Accenture)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Stijlvolle huisstijl

De Accenture Innovation Awards is meer dan een prijsuitreiking; het is een merk. En bij een merk hoort een herkenbare huisstijl. DeFabrique kleurde daarom volledig blauw-wit op 28 oktober. Van de parkeerplaats tot in een van de ruimtes met Ronde Tafel discussies, debatten, pitches, interessante sprekers uit binnen- en buitenland en de Innovatiemarkt. Meterslange banieren vulden de indrukwekkende fabrieksloodsen en de blauwe loper zorgde voor een knallend contrast met de robuuste betongietvloeren. Zo kwamen onder andere de elektrische opvouwbare GiGi scooter en service-robot Pepper extra tot hun recht.

 

Foto’s door Menno & Paul Ridderhof & Team

Accenture Innovation Awards
""
Accenture Innovation Awards
Accenture Innovation Awards
Accenture Innovation Awards
Accenture Innovation Awards
Accenture Innovation Awards
Carmen Meems
Berber Brouwer
Martin Bogaerds