Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres met prijzengala

Accenture Innovation Summit

  • 40 finalisten
  • 8 thema’s
  • 8 winnaars
  • 2600 innovators
  • 2 Pitch Arena’s
  • 1 jeugdprogramma

Innovatie voor een succesvolle toekomst

Accenture gelooft in innovatie. Het is de sleutel tot succes en onmisbaar voor een betere toekomst. Met als missie innovatie het hele jaar door te bevorderen, organiseren zij jaarlijks het Accenture Innovation Awards-programma. De finale van dit programma wordt georganiseerd tijdens de Accenture Innovation Summit. Startups worden hierbij uitgedaagd om in acht thema’s ideeën en innovaties te presenteren. Het doel? Een Accenture Innovation Award winnen.

De strijd barst jaarlijks los in de categorieën: klimaat, onderwijs, financiën, gezondheid, leven en werken, mobiliteit, voeding en veiligheid. Met de Innovation Playground als kloppend hart van het event staat de hele dag in het teken van innovatie. Geen vierkante meter blijft onbenut. Inspiratie vond je in de domes, pitch arena’s, rondetafelsessies, ontbijtsessies, workshops, lezingen, op de beursvloer zonder einde én zelf de jongste innovators pitchten hun ideeën tijdens de Junior Innovation Challenge. Innovatie is nu!

OVER ACCENTURE

Accenture is een internationaal organisatieadviesbureau dat diensten biedt voor management, technologie en outsourcing in verschillende industrie- en bedrijfstakken. Eens per jaar reikt het bedrijf awards uit om innovatie te bevorderen.

The Last Mile

Accenture snapt dat een evenement niet start op locatie. Een evenement begint al zodra je de trein uitstapt. Het bedrijf stimuleert dagelijks werknemers om met het openbaar vervoer te komen, ook vandaag was dat niet anders. Om de laatste meters van Station Maarssen naar DeFabrique vast in de stemming te komen, konden gasten innovaties in het thema Mobility testen die op de beursvloer gepresenteerd werden. Elektrische fietsen, auto’s en steps vervoerden gasten naar de spectaculaire openingsshow. Niet alleen duurzaam, maar ook nog eens heel leuk!

Accenture en DeFabrique zijn als twee handen op één buik. DeFabrique is niet alleen een facilitator van een locatie, maar een ware partner in het organiseren en co-creëren van de Accenture Innovation Summit. Samen hebben wij het beste wat Nederland te bieden heeft op het gebied van innovatie weten te presenteren in één dag!
Caroline Bosman (Event Manager Accenture)
Caroline Bosman (Event Manager Accenture)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Een frisse blik

Innovatie vraagt om inspiratie, een frisse blik. Wie dat excellent kunnen? Precies! Kinderen. Deze jongste innovators zijn de toekomst en worden daarom tijdens het onderdeel Junior Innovation Challenge uitgedaagd hun creativiteit op verschillende cases los te laten. Uit alle inzendingen werden tien ideeën uitgenodigd om tijdens de Accenture Innovation Summit hun ideeën te presenteren. Finalisten tussen de 10 en 16 jaar streden om de eerste prijs tijdens de Junior Innovation Challenge. Wat niet alleen een beker, maar vooral het tot leven brengen van je idee betekent.

Fotografie door: Studio Gemini

Accenture Innovation Summit
Accenture Innovation Summit
Accenture Innovation Summit
Accenture Innovation Summit
Accenture Innovation Summit - Locatiechecklist
Accenture Innovation Summit
Accenture Innovation Summit
Accenture Innovation Summit
Carmen Meems
Carlien Winter
Robin Arlar