Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres & Beurs Binck Beleggersdag

CONSPIRACYSINC

  • 850 gasten
  • 10 hostessen
  • 3 workshoprondes
  • 1 satellietwagen van RTLZ
  • 4 voetbaltoeters
  • 285 meter groene loper
  • 1400 witte kuipstoelen

Een kijkje in de toekomst

De Binck Beleggersdag is een uniek beleggersevent met bijzondere sprekers en gasten. Het all-round marketing- en merkactivatiebureau CONSPIRACYSINC organiseerde samen met Binck op 27 mei de 2e editie van deze dag en bood bezoekers een kijkje in de toekomst. De beurs loopt namelijk vaak vooruit op een veranderende wereld. Tijdens deze Binck Beleggersdag werd daarom geschetst hoe de wereld er in 2021 uitziet.

Over BinckBank

BinckBank is een beursgenoteerde Nederlandse online beleggersbank met ongeveer drie miljard euro aan belegd vermogen. Binck heeft zichzelf in de markt gezet als goedkope beleggersbank op het gebied van transactiekosten en service.

Een dag vol inspiratie

CONSPIRACYSINC creëert ideeën die mensen in beweging brengen om zo sterkere merken te bouwen. Tijdens de Binck Beleggersdag uitte dit zich in diverse masterclasses waarin trends op een praktische manier werden vertaald naar de beurs. Sessies over Robotics, duurzaam beleggen, technische analyse, indexbeleggen 2.0 en de stille revolutie van Tesla door inspirerende sprekers als Mathijs Bouman, David Lemereis en Durk Veenstra brachten het publiek in beweging.

DeFabrique bleek een zeer geschikte locatie voor een groot event als de Binck Beleggersdag. Het flexibele personeel en de professionaliteit van de organisatie hebben mede gezorgd voor een succesvol event. Niet alleen op het gebied van techniek was er veel mogelijk, ook de catering droeg bij aan een geslaagde dag.
Lisanne Wintgens (Projectmanager CONSPIRACYSINC)
Lisanne Wintgens (Projectmanager CONSPIRACYSINC)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Jouw evenement tot in detail geregeld door ons bevlogen team!

Carmen Meems
Berber Brouwer
Martin Bogaerds