Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Bol.com

  • 440 leveranciers
  • 420 m2 blauwe loper
  • 120 bol.com dozen
  • 1 photobooth

Overlopen van inspiratie? Je kan het met bol.com

De blauwe loper van bol.com werd dit jaar uitgerold bij DeFabrique. Tijdens het drukbezochte evenement bomvol inspirerende sprekers, verrassingen en ontmoetingen, werden de leveranciers van de online mediawinkel in de watten gelegd.

OVER BOL.COM

Met bijna 16 miljoen artikelen is bol.com een van de grootste online winkels van Nederland en België. Naast het eigen assortiment biedt de webwinkel een verkoopkanaal voor particulieren en andere winkeliers.

Ritmische openingsact

Het startschot van het event werd gegeven door LED’s Have A Ball, die de gasten trakteerden op een ritmische percussie-show. De Afrikaanse trommels werden al snel ingewisseld voor wel hele bijzondere instrumenten: drie enorme LED ballonnen. Bij elke slag lichtten de ballonnen kleurrijk op. Een verrassend begin van de dag.

Zowel in het voorbereidingstraject als tijdens het leveranciersevent hebben wij heel prettig samengewerkt met DeFabrique. Ze zijn professioneel, bereiden alles tot in detail voor, doen wat ze zeggen, ontzorgen en verzorgen. Complimenten!
Marleen van Es- Nijhuis (Event Manager bol.com)
Marleen van Es- Nijhuis (Event Manager bol.com)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Inspireren op maat

Leveranciers werden helemaal ondergedompeld in de wereld van de online webwinkel. Niet alleen de ruimtes ademden bol.com, ook aan een passend inhoudelijk programma was gedacht. Onder het mom van “Overlopen van inspiratie? Je kan het met bol.com” werden vijf verschillende break-out sessies georganiseerd. Inspireren doe je op maat, daarom konden leveranciers subsessies in verschillende productcategorieën volgen. Van speelgoed en entertainment, naar lifestyle tot alledaagse producten.  

Fotografie door: Coen van Tartwijk | Coohn.nl 

bol.com
bol.com
bol.com
bol.com
bol.com
Carmen Meems
Berber Brouwer
Martin Bogaerds