Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Beurs

Dell Technologies Forum

  • 1 laser dansshow
  • 307 meter loper
  • 1 zuurstofbar
  • 1 stroopwafelbar
  • 1 smoothiebar

Dell Technologies Forum nam Nederland ook op in de wereldtour van hun zakelijke roadshow! Een uitgebreide beurs met interessante stands en spetterende keynotesessies. Infotainermeisjes liepen enthousiast rond om op gastvrije wijze alles over het evenement aan de gasten uit te leggen. En in het avondprogramma? Genoten de partners van een heerlijk diner en een geheel in Studio 54-thema (de welbekende nachtclub van NYC) awardshow.

Dell Technologies Forum

Dell Technologies Forum is het evenement waar innovatieve geesten in de technologie samenkomen en informatie delen om grenzen te doorbreken en grote ideeën te inspireren.

Van lasershow tot VR-spellen

De beurs staat vol VR-spellen tegen cybercriminaliteit, silent disco koptelefoons en verscheidene game-installaties. De openingsact start met een sensationele lasershow en een danser die synchroon mee danst met de lichtstralen van de lasers. Na de dans verschijnt Isabel Moll – Kranenburg, de huidige General Manager van Dell, weer aan de voorzijde in dezelfde kledij: een spectaculair welkom. Lokaal wordt er door Dell Nederland een Innovation Village gebouwd, met Nederlandse Start- en Scale Ups, AI Oplossingen en andere IT Solutions. Expo Flora levert hier een fantastische aankleding.

Ook in de studio wordt 4 uur lang content gestreamd, van de plenaire sessies tot interviews uit de green room. Ook de afsluitingsact van de beurs is bijzonder met illusionist en niet-praktiserend arts Victor Mids. Met wie je tijdens het evenement ook nog een meet & greet kon winnen!

De organisatie van Dell weet ons ook dit jaar weer uit te dagen. De combinatie van alle programma-onderdelen zorgt altijd voor een puzzel, maar wel een hele leuke! Terwijl er aan de ene kant van de locatie een luxe sitting lunch plaatsvindt, opent aan de andere kant de beursvloer en zijn er ook nog diverse lunchsessies te bezoeken. We hebben te maken met een aantal vaste elementen (vanwege het internationale aspect), maar er is ook nog genoeg ruimte om samen met de organisatie invulling aan te kunnen geven. We waren dus opnieuw erg blij met de komst van Dell!
Rochelle Scholtens, Event Producer DeFabrique
Rochelle Scholtens, Event Producer DeFabrique

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Menselijke technologie

Naast alle demo’s, innoverende sessies en zelfs exclusieve business lounge voor belangrijke overleggen tussen partners, gebeurt er nog iets bijzonders tijdens de beurs. Nils Roemen, Experience Designer bij Experience Experts, vertelt over de belevingslaag die ze toevoegen aan het evenement: “We hebben een beleving voor gasten gemaakt die gebaseerd is op de vraag: ‘Wat gaat er gebeuren als AI zich straks baseert op digitale systemen en niet meer op de menselijke maat?’. Ze moeten hun eigen menselijke maat gaan toevoegen.”

Eerst puzzelen de uitverkorenen zich door een incheckprocedure met hand- en irisscan, om vervolgens in een grote serverruimte te stappen via het mysterieuze deurtje naar Silo 0 en hun menselijke maat toe te voegen aan de grote cloud. De server begint enorm te trillen van alle menselijke bezieling. Zo hebben de gasten de wereld van de AI-ondergang gered en luidt de boodschap: ‘Thanks for your help, you added human spirit to AI’. En daarna? Is in de eindshow van het evenement de trailer van de hele ervaring te zien. Hoe het was om dit bij DeFabrique te doen? Nils antwoordt enthousiast: “DeFabrique is een feestje. Wij werken hier veel en vaak hier en ik voel me hier als een kind. Alsof je buiten gaat spelen en overal op wilt klimmen. Het is gaaf, omdat de mensen bij DeFabrique de juiste aandacht hebben. Elk probleem wat zich signaleert zie ik opgelost worden. Een echte speeltuin!”

Rochelle Scholtens
Elise Kooi
Martin Bogaerds
Fabienne Wennekes
Elke Boot