Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Congres

Dutch Data Summit

  • 1ste editie
  • 14 sprekers
  • 3 thema's
  • 90 glazen prosecco
  • 3 break-out rooms

Nieuw data-congres

De stoere, multifunctionele ruimtes van de Smederij waren het decor voor de eerste editie van Dutch Data Summit. Een community van ervaren dataconsultants en -specialisten werd uitgenodigd voor een dag vol kennis, inspiratie, discussie en netwerkmogelijkheden. Dit is hét nieuwe evenement om de beste Nederlandse data leaders en experts op één plek te ontmoeten en nieuwe kennis op te doen.

OVER DUTCH DATA SUMMIT

Dutch Data Summit is een eendaags congres voor én door de beste Nederlandse data leaders en experts. Het evenement is een initiatief van data-consultancy bedrijf BigData Republic.

Inspireren met sprekers

Het doel van Dutch Data Summit is om gasten kwalitatieve content te brengen door middel van interessante sprekers en sessies. De keynotes en break-out sessies werden gegeven door professionals uit het vak en waren onderverdeeld in de thema’s: Business & Transitions, Ethics in AI en Data & Education. Van data & analytics leadership binnen IKEA tot de rol van data binnen het Ministerie van Justitie en Veiligheid: een verscheidenheid aan verhalen kwam voorbij. 

Een superleuke samenwerking! De organisatie van Dutch Data Summit wist goed waar ze voor stonden en welke inhoud gedeeld moest worden. Ze stonden open voor adviezen en we mochten echt meedenken. We kijken uit naar de tweede editie!
Marleen van der Hoek (Event Producer DeFabrique)
Marleen van der Hoek (Event Producer DeFabrique)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Persoonlijk contact

Dutch Data Summit was ook de uitgelezen kans om vakgenoten face-to-face te ontmoeten. In het programma zat daarom genoeg tijd om met elkaar te netwerken. De Stoomerij was zo ingericht dat je onder het genot van een een kop koffie en lekkers met elkaar het gesprek aan kon gaan. Ook konden gasten hun eigen programma samenstellen tijdens de break-out sessies. Elke sessie had een maximaal aantal deelnemers zodat er genoeg ruimte was om met elkaar deel te nemen aan de discussies en workshops. De sessies waren er op gericht om experts praktische handvatten te geven die hen verder helpen in het dagelijkse werk. De eerste editie viel in de smaak en er wordt zelfs al gewerkt aan een volgend congres!

Foto’s door: The Arrows

Dutch Data Summit
Dutch Data Summit
Dutch Data Summit
Dutch Data Summit
Dutch Data Summit
Dutch Data Summit

Team DeFabrique

Daphne de Jong
Marleen van der Hoek
Richard Veldman