Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Publieksfestival & Beurs

Dutch Tea Festival

  • 1500 bezoekers
  • 35 stands
  • 1 geuren DJ
  • 300 etagères
  • 1400 versgebakken koekjes
  • 12 muzikale talenten
  • 1500 goodiebags

Een dag vol thee

De 35 standhouders die tijdens het Dutch Tea Festival hun heerlijk geurende waar aanboden, trokken ruim 1200 bezoekers. Het sfeertje was verrukkelijk, evenals de high tea’s en de muzikale intermezzo’s van de artiesten uit Giels Talentenjacht. Het allereerste theefestival van Nederland, georganiseerd en gefaciliteerd door DeFabrique, was daardoor een groot succes.

Lees hier het interview met initiatiefnemer Nikki.

Over Dutch Tea Festival

Het Dutch Tea Festival is het eerste theefestival van Nederland. Bezoekers kunnen kennis opdoen tijdens workshops en proeven bij tientallen stands. In de ontspannende theetuin is het genieten van een heerlijke high tea.

Thee is weer stoer

Het meest gedronken drankje (na water) verdiende volgens eventmanager Nikki van DeFabrique een eigen festival. Net als koffie is thee weer hip: naast de welbekende zakjes, wordt er steeds meer losse thee verkocht. Er bestaat een DJ die theegeuren de ruimte in blaast en het zetten van thee kan heel meditatief zijn. In de verschillende ruimtes van DeFabrique bruiste het tijdens het festival van de thee-innovaties.

Een heerlijk evenement om te organiseren, mede door de grote diversiteit aan bezoekers. Met het team van DeFabrique heb ik fijn samengewerkt. Toen we merkten dat de workshops vol raakten, werd er snel gehandeld om andere ruimtes bij het festival te betrekken.
Wouter Goossens (Dutch Tea Festival)
Wouter Goossens (Dutch Tea Festival)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Koekje erbij?

Er ruikt niets lekkerder dan versgebakken koekjes. Tijdens het Dutch Tea Festival geurde Loods 7 daarom naar de overheerlijke kokosmakronen die live werden afgebakken. Ook de high tea’s op etagères van drie verdiepingen vielen in de smaak. Het UTD mengvoer – een robuuste kar met een muesli-buffet – had vandaag haar primeur en viel in de smaak bij de bezoekers.

Jouw evenement tot in de puntjes geregeld door ons bevlogen team!

Sybren Ophof
Iris Knuvers
Martin Bogaerds