Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

BEDRIJFSFEEST

DV&O 20-jarig jubileum

  • 25 meter rode loper
  • 1 photobooth
  • 14 keukentjes
  • 100 Borbies
  • 1 Hollandse kroeg

20-jarig jubileum

De Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) bestaat 20 jaar en dat werd groots gevierd in DeFabrique. Onder andere The Kik rukte uit voor een optreden en een tiental themakeukentjes voorzag de medewerkers en haar partners van heerlijke gerechtjes. Een pop-up museum over de historie van de dienst en een heuse lasergame arena maakten het plaatje compleet. Het jubileum werd zo een bijzondere herinnering voor velen.

Over DV&O

De Dienst Vervoer en Ondersteuning (DV&O) verzorgt het vervoer van arrestanten, gedetineerden en vreemdelingen. DV&O verleent daarnaast bijstand bij calamiteiten in (justitiële) inrichtingen en detacheert beveiligingsmedewerkers ter ondersteuning.

Vermomde hamburger

Het muzikale Roept u Maar trio verwelkomde de ruim 800 gasten in de Kalvermelkfabriek en een tiental themakeukentjes voorzag iedereen van smaakvolle gerechtjes. De kok in een oude zeilboot serveerde paella en Marilyn Monroe verraste vleesliefhebbers bij het Meatlove-keukentje met een als worstenbroodje vermomde hamburger. Dat hadden zelfs de beveiligers van DV&O nog nooit eerder gezien!

De locatie zag er super gezellig uit en de loodsen hadden een mooie uitstraling. Vooral de Hollandse kroeg en het Italiaanse keukentje waren een succes. Het eten was erg lekker, verliep heel soepel en de aankleding van JanVerhuur was prachtig. Artiest Bennie Solo paste heel goed bij het Hollandse concept. We hebben met elkaar een mooie herinnering aan het twintigjarig jubileum van de DV&O aan de collega's kunnen geven.
Ilona Straatman (Communicatieadviseur Ministerie Veiligheid en Justitie)
Ilona Straatman (Communicatieadviseur Ministerie Veiligheid en Justitie)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Muzikaal

Een feest is geen feest zonder muziek! In de verschillende loodsen was er daarom muzikaal vertier door The Kik, een Brassband, Anne Jess, Bennie Solo en niet te vergeten de eigen DV&O Got Talent Band. De bandleden waren flink onder de indruk van de lichtshow en speelde de sterren van de hemel met nummers die ze speciaal voor deze gelegenheid hadden geschreven.

DV&O jubileum
DV&O jubileum
DV&O jubileum
DV&O jubileum
DV&O jubileum
Margriet Verweij
Esmee Veldman
Robin Arlar