Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

Publieksfestival & Beurs

fesTEAval 2018

  • 1500 tasting cups
  • 50 stands
  • 47 workshops
  • 30 yogamatjes
  • 5 singer-songwriters
  • 15 trampolines
  • 1 theetuin
  • 91 V.I.Tea’s

Time For Me, Time For Tea

Zomerse temperaturen verwelkomden 1500 theeproevers in DeFabrique. Het FesTEAval is terug, en hoe! Voor de derde editie onderging het event een metamorfose. Het thema ‘Time For Me, Time For Tea’ betekende niet alleen een festivalprogramma bomvol thee, maar ook health en sport waren present. En niet te vergeten: een kleurrijke, nieuwe huisstijl. Nieuw dit jaar was ook de Heal’TEA room, waar bezoekers naar hartenlust konden sporten.

Struinend over de grootste theemarkt van Nederland met een tasting cup in de hand proefden bezoekers de meest uiteenlopende melanges. Met een bomvolle line-up leerde je alles wat je ooit wilde weten over thee. En voor de zoetekauwen onder ons was er nog de V.I.Tea: een exclusieve, smaakvolle high tea. Was je even verzadigd met thee(informatie)? Dan plofte je gewoon neer in de theetuin. Hier speelden singer-songwriters uit Giels Talentenjacht zoals Flemming Viguurs en Pip Alblas met zwoele gitaarmuziek op een zonovergoten zondagmiddag.

OVER FESTEAVAL

Het FesTEAval is het grootste theefestival van Nederland. Met een festivalprogramma bomvol thee, health en sport is dit dé plek voor thee- en lifestyle liefhebbers. Bezoekers kunnen kennis opdoen tijdens workshops, proeven bij tientallen stands, zweten in de Heal’TEA room en genieten van heerlijke muziek in de ontspannen theetuin.

Energieke Heal’tea room

Ben je geen theeliefhebber? Gelukkig, dat was geen excuus om niet te komen. Ook voor de niet-theeproevers was er genoeg te doen. Thee, gezonde levensstijl en ontspanning bundelden hun krachten in de fonkelnieuwe Heal’tea Room. Sportplatform Love2Workout hostte de workshopruimte waar je werd overladen met energie. Van ontspannen meditatiesessies, fanatiek jumpen tijdens de trampoline workout of je hele lichaam trainen tijdens een sessie Essentrics: bezoekers ontdekten welke workshop bij hen pastte.

Voor sportplatform Love2Workout was het FesTEAval een uitgelezen kans om een brede doelgroep te bereiken. Het was een geslaagde dag! Ik verbaasde mij vooral over de hoge opkomst en het enthousiasme waarmee de Heal’tea Room werd ontvangen door bezoekers. Heel erg leuk!
Cristel Zwart (Host Heal'tea Room/Founder Love2Workout)
Cristel Zwart (Host Heal'tea Room/Founder Love2Workout)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Line-up XL

Van traditionele theesoorten tot vernieuwde melanges: er stond een recordaantal theebedrijven klaar om bezoekers een heerlijk theemomentje te bezorgen. Alsof een Copraloods bomvol thee niet genoeg was, toverde Thee van Oordt in Silo36 een eigen Experience Room tevoorschijn. Ook maakte je kennis met de wereld van thee tijdens de Tea Talks, Universi’tea sessies en workshops. Want hoe herken je kwaliteitsthee? Kun je hiermee bakken? En wat doet thee met je lichaam? Experts beantwoordde alle brandende vragen. Ook kon je alles leren over dé thee van het moment: Matcha. De Japanse, groene poederthee zit bomvol antioxidanten en is daardoor heel gezond en mega hot. En wat dacht je van het razend populaire drankje Kombucha? Theeproevers leerden tijdens workshops alles over dit fermenterende, gezonde drankje. Ben je al nieuwsgierig naar volgend jaar? Zet 14 april 2019 dan vast met grote letters in je agenda!

fesTEAval
fesTEAval
fesTEAval
fesTEAval
fesTEAval
fesTEAval
fesTEAval
fesTEAval
Wouter Goossens
Jeanine Heutink
Martin Bogaerds