Direct telefonisch contact+31 (0)30 240 40 30

CORPORATE FESTIVAL

Festival Forensische Zorg

  • 11 workshopruimtes
  • 70 subsessies
  • 700 etagerelunches
  • 40 picknickbanken
  • 2 pendelbussen

De bedoeling

Wat is nu eigenlijk de bedoeling? Dat was de grote vraag tijdens het Festival Forensische Zorg 2017. Op deze actieve dag vol workshops, lezingen en debatten was er volop ruimte om collega’s uit de zorg te ontmoeten en van gedachte te wisselen. In nauw overleg met SPITZ Congres & Event faciliteerde DeFabrique op 24 januari de ruim 700 bevlogen bezoekers.

Over SPITZ

SPITZ Congres & Event is een evenementenmanagementbureau uit Den Haag. Sinds 2002 zetten zij vragen om in een origineel concept en voeren dat in detail uit. De vaart erin houden is een belangrijk kenmerk van SPITZ. Ze zijn echte doeners, aanpakkers, beslissers.

Één doel

Het afwisselende programma van dit corporate Festival Forensische Zorg had als missie om boven water te krijgen welk doel alle verschillende zorginstellingen nastreven. Want hoewel de rechterlijke macht, de inspectie en de samenleving aparte werelden lijken, streven ze één allesomvattend doel na: de best mogelijke zorg verlenen aan de cliënten in de zorg.

Al 6 jaar werk ik plezierig samen met Berber aan dit evenement en zijn alle medewerkers - van horeca tot techniek - even professioneel en behulpzaam. Samen zoeken we jaarlijks naar vernieuwing en verbetering.
Voor de 10de editie van het Festival in 2018 kijk ik uit naar een even zo fijne samenwerking!
Karin Boers (Projectmanager SPITZ Congres & Event)
Karin Boers (Projectmanager SPITZ Congres & Event)

Meer informatie over dit evenement of zelf een evenement organiseren?

Neem contact met ons op

Dynamisch programma

De bezoekers van Festival Forensische Zorg stelden hun eigen programma samen, wat voor een dynamische dag zorgde. Alle ruimtes van de evenementenlocatie waren in gebruik, zodat in diverse subsessies over o.a. jeugd, ambulante zorg en vakmanschap optimaal kon worden gediscussieerd. De plenaire bijeenkomsten, lunch en borrel hadden de karakteristieke loodsen als inspirerend decor.  

Festival Forensische Zorg
Festival Forensische Zorg
Festival Forensische Zorg
Festival Forensische Zorg
Carmen Meems
Berber Brouwer
Martin Bogaerds